UHIĆEN DVA PUTA U JEDNOM DANU Pijani vozač (62) prespavao noć u pritvoru, istog dana navečer napuhao još više

Jučer (nedjelja) policijski službenici imali su pune ruke posla sa 62-godišnjakom kojeg su zbog alkohola u istom danu uhitili čak dva puta. Naime, u 4:20, za vrijeme kontrole prometa u Pitomači, zatekli su muškarca, kako pod utjecajem alkohola od 1.46 promila, upravlja osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka. Kako stoji u policijskom priopćenju, vozač je već bio kažnjavan zbog istog prekršaja od strane Prekršajnog suda u Virovitici, a kako je postojala opasnost od daljnjeg činjenja prekršaja, vozač je uhićen i odvezen na liječnički pregled te nakon pregleda u Policijsku postaju Pitomača na “triježnjenje”. Oduzeta mu je i vozačka dozvola.

No, tu priči nije kraj. Nakon što je po isteku vremena pušten iz PP Pitomača, muškarca je istoga dana navečer, u 20:50 sati, policijska ophodnja Postaje prometne policije Virovitica zatekla ga je u Ulici A. Mihanovića kako pod utjecajem alkohola od 1.95 promila, sada bez vozačke dozvole, ponovno vozi automobil.

Uporni muškarac je ponovno uhićen te je danas (ponedjeljak) u jutarnjim satima, kako stoji u priopćenju, doveden u Prekršajni sud u Virovitici radi provođenja žurnog postupka. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content