Uvjerljiva Virovitica, Pitomača u finalu turnira u Kladarama, Lovro Štefanec “potopio” Rezovac, Dinamo iznenadio Bratstvo

Nogometaši Virovitice gostovali su kod Mladosti u Črnkovcima i pobijedili 7:0. Zgoditke za virovitičkog četvrtoligaša postigli su: Rok Horaček tri, Zlatko Osmanović dva te Nikola Suvajac i Angelo Bernardo Radović po jedan.

39071444 213548876176681 5964077705614852096 n Custom

U Kladarama je odigran prvi dio Memorijalnog turnira Zdravko Pankasz. Rezultati:
Drava Podravske Sesvete- Croatia Grabrovnica 1:1 – nakon jedanaesteraca 5:4 i Pitomača – Kladare 4:2

Utakmice za poredak igraju se 15. kolovoza u 16 i 18 sati.

Omladinac iz Korije je u dva dana pobijedio u dvije utakmice. U subotu su svladali kadete NK Virovitice zgodicima Drage Kozlingera i Matka Jurića, dok je za Viroviticu pogodio Nikola Zalović. U nedjelju Omladinac je pobijedio Podravac iz Sopja 1:0 zgoditkom Lea Jelovečkog.

Nogometaši Rezovca na svom Laništu su ugostili Zdenku ’91 iz Velikih Zdenaca. Gostujuća momčad, koju vodi virovitički trener Mile Grdić pobijedila je rezultatom 6:4. Tri zgoditka za goste je postigao virovitički nogometaš Lovro Štefanec, zgoditke za Rezovac su postigli Ivan Pilinger, Dario Kovačević, Mihael Boroša i Antonio Babec.

IMG 6062 Custom

Županijski prvoligaš Bratstvo iz Gornjeg Bazja na svom stadionu Školski vrt ugostio je Dinamo iz Kapele Dvora, koji će ove sezone domaće utakmice igrati na istom terenu. Obje momčadi u utakmicu ušle su s dosta emocija, pa je često bilo i preoštrih duela. Sudac Dinko Cafuta smirivao je tenzije. „Gosti“ iz Kapele Dvora povremeno su se previše opterećivali sudačkim odlukama, što će im u službenim utakmicama sigurno biti oštrije sankcionirano. Utakmica je bila na zavidnom nivou. Obje ekipe imale su nekoliko odličnih prilika, koje su vratari uspjeli obraniti. Do odmora mreže su mirovale. U nastavku Bratstvo dolazi do prednosti. Udarac najspominjanijeg igrača ovogodišnjeg prijelaznog roka Zvonimira Juhasa vratar Dinama je kratko odbio do još jednog novaka u redovima Bratstva Gorana Peića, koji loptu ubacuje u mrežu. U idućem napadu najbolji prošlogodišnji strijelac treće županijske lige zapad Mateo Draganić lijepim udarcem svladao je dotad odličnog Lea Franjića. Trener Dinama Slavko Deak imao je veći fond igrača, što je na kraju njegovoj momčadi donijelo pobjedu. Dalekometni udarac Mate Iličića okrznuo je jednog igrača u obrani Bratstva. Dinamo je došao do pobjede, koju su njegovi igrači burno proslavili.

IMG 6060 Custom

Stjepan Pleše, trener Bratstva:

-U pretposljednjoj pripremnoj utakmici zbog godišnjeg odmora nismo bili kompletni. Nedostajalo nam je pet šest igrača iz prve postave, zbog ozljeda i godišnjih odmora. Rezultat nam nije bio u prvom planu. U korektnom i fer susretu gosti su bili bolji. Zbog nedostatka igrača, koji igraju prema naprijed u prvom dijelu smo bili sterilni. Osjeti se da nas je ljetos napustilo nekoliko igrača, te se još moramo ekipirati. U nastavku smo odigrali bolje. Stvorili smo nekoliko izglednih šansi. Izgubili smo zahvaljujući svojim pogreškama. Iako moram reći da Dinamo zaslužuje sve pohvale i sigurno neće biti prolaznici u drugoj županijskoj ligi. Pred nama je još sedam dana za ispravljanje pogrešaka u igri i generalka s Ferdinandovcem. Nadam se da ćemo u prvom kolu iduće nedjelje osvojiti tri boda u utakmici s Mladosti iz Čačinaca – rekao je S. Pleše.

Slavko Deak, trener Dinama:

-Konačno smo kompletirali igrački sastav i vjerujem da ćemo igrati još bolje.

Ostali rezultati:

Bušetina 1947. – Podravec Dinjevac 10:1
Slaven Detkovac – Sokol Milanovac 2:4

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”473273″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content