Virovitički maturanti s biskupom A. Škvorčevićem na audijenciji kod pape Franje

U srijedu, 29. kolovoza, na Generalnoj audijenciji na trgu sv. Petra u Vatikanu Sveti Otac papa Franjo uputio je poseban pozdrav i blagoslov maturantima Katoličkih gimnazija Požeške biskupije koji su na svome zahvalnom maturantskom hodočašću u Rimu predvođeni požeškim biskupom Antunom Škvorčevićem.

Maturalac 2018 01 Dan 3 DSC 7705
Foto: kkg-vtc.hr

U svome obraćanju papa Franjo je rekao: “Od srca pozdravljam hrvatske hodočasnike, a osobito svećenike, nastavnike, sjemeništarce i maturante katoličkih gimnazija iz Požeške biskupije zajedno s njihovim biskupom msgr. Antunom Škvorčevićem. Dragi mladi prijatelji! Susret sa živim Gospodinom u sakramentima neka ražari vaša srca kako biste oduševljeno svjedočili svoju vjeru i ljubili bližnjega. Hvaljen Isus i Marija“, zaključio je papa Franjo.

U osobnome susretu sa Svetim Ocem biskup Antun je zahvalio svetom Ocu na njegovim riječima i pažnji koju je uputio maturantima te izrazio ljubav, sinovsku odanost, poštovanje i molitvenu potporu Svetom Ocu u njegovu vršenju sveopće Apostolske službe. (kkg-vtc.hr)

[g-gallery gid=”476497″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content