Virovitičko-podravski župan Igor Andrović primio sudionike biciklističkog maratona „Oluja od Voćina do Knina“

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i dožupan Darko Žužak primili su delegaciju biciklističkog maratona „Oluja od Voćina do Knina“. Župan se biciklistima zahvalio na promociji Virovitičko-podravske županije, a predstavnici biciklista županu na pomoći u organizaciji maratona.

Šest biciklista, Nino Margaretić, Martin Bišćan, Tadej Bilić, Ivan Udorović, Tomislav Kolec i Marijo Vida od 2. do 5.kolovoza prošli su biciklima 460 kilometara dug put od Voćina do Knina obilježavajući tako vojno redarstvenu akciju Oluja, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

IMG 7424 Custom

Biciklistički maraton ”Oluja od Voćina do Knina” organizirala je Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, čiji je predsjednik Mato Bubaš s još nekoliko članova bio u pratnji i logističkoj potpori biciklistima.

Mato Bubaš, Željko Straka i Tomislav Kolec sudjelovali su i posljednja dva dana na “8. Velebitskom hodočašću zahvale Majci Božjoj – Krasno 2018“, u dužini od 30 kilometara. Cilj hodočašća je suradnja između specijalne policije “Ajkula” iz Rijeke i ZUiČ HVIDR-a Virovitičko-podravske županije. Kao i biciklistički maraton, i ovu je akciju podržala Virovitičko-podravska županija, odnosno župan Igor Andrović. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content