Završavaju se radovi na asfaltiranju nerazvrstane ceste u Četekovcu

U tijeku su završni radovi na asfaltiranju nerazvrstane ceste u Četekovcu. Ovaj projekt realiziran je u stručnu podršku VIDRA-e, Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Općina Mikleuš krajem 2016. godine prijavila je projekt na Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine, podmjera 7.2 “Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije”, operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta.

1708radovicetekovac 1

Riječ je o rekonstrukciji dijela nerazvrstane ceste u Četekovcu u dužini od 150 metara za što je vrijednost 343.665 kuna dok je vrijednost cijelog projekta uz projektnu dokumentaciju, nadzor i trošak vidljivosti, ukupno 370 tisuća kuna. Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je Odluku o prihvatljivosti ovoga projekta i one se u 100 postotnom iznosu financira sredstvima EU-a.

1708radovicetekovac 2

-Ove godine krenuli smo s provedbom projekta koji je sada u završnoj fazi, cesta je asfaltirana i obilježena, a sve radove obavlja Cestogradnja iz Slatine. Ovim projektom poboljšat će se prometna infrastruktura prema našim vrijednima obrtnicima pilani Jaklić i OPG-u Tonc – rekao je načelnik općine Mikleuš, Milan Dundović. (www.icv.hr, vg)

1708radovicetekovac 4

1708radovicetekovac 5

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content