1. ŽNL Derbi kola u Gornjem Bazju između Bratstva i Suhopolja; u Četekovcu gostuje vodeća Bušetina 1947.

U subotu, 21. rujna igraju se dvije utakmice: Graničar će u Okrugljači pokušati domaćom pobjedom nad Mikleušom pobjeći sa začelja tablice. Lukač 05 će se u susretu na svom igralištu s Voćinom pokušati vratiti pobjedama.

Derbi kola igra se u nedjelju na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju. Domaće Bratstvo pojačano Hrvojem Bedekovićem, igračem s prvoligaškom reputacijom, te Marinom i Mariom Zagorcem iz rušanskog Napretka dočekuje Suhopolje. Bit će to zanimljiva utakmica. Pobjednik ostaje u ozbiljnoj borbi za naslov jesenskog prvaka.

Mladost je u Čačincima favorit u utakmici sa Slogom iz Zdenaca.

U Četekovcu domaći Dinamo će pokušati zaustaviti dosad nepobjedive goste iz Bušetine.

Rezovac na svom terenu dočekuje Podravac iz Sopja. Obje momčadi težit će pobjedi, kako bi zadržale priključak s vrhom tablice.

U Sladojevcima domaća Slavonija i Mladost 1930. iz Čađavice borit će se za bodove, kojima se mogu odmaknuti od začelja tablice.

U šestom kolu se sastaju:

U subotu, 22. rujna u 16,30 sati: Graničar Okrugljača – Mikleuš i Lukač 05 – Voćin.

U nedjelju, 23. rujna u 16,30 sati: Bratstvo Gornje Bazje – Suhopolje, Dinamo Četekovac – Bušetina 1947., Slavonija Sladojevci – Mladost 1930. Čađavica, Mladost Čačinci – Sloga Zdenci i Rezovac – Podravac Sopje.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content