2. ŽNL: Drava i Omladinac na čelu skupine Zapad, Borova i Mladost iz Miljevaca na vrhu Istočne skupine

Odigrano je drugo kolo u obje skupine drugih županijskih nogometnih liga. Nakon subotnje prekinute utakmice u Rušanima između Napretka i milanovačkog Sokola zbog nevremena, u nedjelju su odigrani svi mečevi.

Sveti Đurađ krenuo je rekordnom pobjedom poletno u prvenstvo. Već u drugom kolu zaustavljen je na domaćem travnjaku od Gradine. Drava je u Terezinom Polju minimalno pobijedila Podgorje. Omladinac je u Koriji krenuo furiozno protiv Dinama. U drugom dijelu su stali. Gosti iz Kapele Dvora to koriste i smanjuju konačni rezultat. U općinskom derbiju domaća Mladost iz Vukosavljevice podijelila je bodove s Bilogorom 1947. Croatia iz Grabrovnice bila je uvjerljiva na gostovanju u Turanovcu.

U skupini istok jedan od favorita lige Crnac je poražen u Cabuni od Tehničara. Borova je protutnjala kroz Bakić, a DOŠK kroz Kozice. Zrinski je uvjerljivo pobijedio Standard. U Velikom Rastovcu na kraju su slavili gosti iz Miljevaca.

Rezultati:

Skupina Zapad:

Napredak Rušani – Sokol Milanovac – prekid u 10. minuti (igrat će se naknadno), Omladinac Korija – Dinamo Kapela Dvor 2:1, Sveti Đurađ – Gradina 0:4, Drava Terezino Polje – Podgorje 2:1, Mladost Vukosavljevica – Bilogora 1947. Špišić Bukovica 2:2 i Turanovac – Croatia Grabrovnica 2:6.

Skupina Istok:

Mladost Bakić – Borova 0:4, Tehničar Cabuna – Crnac 3:1, Zrinski Nova Bukovica – Standard Nova Šarovka 6:1, Kozice – DOŠK Dolci 0:7 i Munja Veliki Rastovac – Mladost Miljevci 2:3, dok su Ćeralije bile slobodne.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content