4. LIGA BJ-KC-VT Čavić i Vuković za novu pobjedu Papuka, minimalni poraz Slatine u Cvetkovcu

U četvrtom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Papuka iz Orahovice pobijedili su na gostovanju Podravac u Virju 3:1.

Domaći nogometaši su poveli na samom početku utakmice. Orahovčani se nisu predavali, te su s dva zgoditka Marina Čavića preokrenuli rezultat. U posljednjoj minuti utakmice pobjedu gostiju svojim zgoditkom potvrdio je Ivan Vuković.

Podravac Virje – Papuk Orahovica 1:3
Igrač utakmice: Marin Čavić

41991108 10217196232846278 641883669841051648 n Custom
foto: facebook, NK Papuk Orahovica

Nogometaši Slatine gostovali su kod vodeće momčadi lige, Tehničara iz Cvetkovca. Trener Damir Pemper zatvorenom igrom uspješno je parirao domaćim napadačima, koji su jedini zgoditak postigli tek u 66 minuti. Slatinčani su imali nekoliko poluprigoda iz kontri koje nisu uspjeli realizirati.

-Pružili smo dobar otpor odličnoj momčadi i minimalno smo poraženi. Očekujem već u idućem kolu na našem terenu s Garićem nove bodove – rekao je slatinski trener Damir Pemper.

Tehničar Cvetkovec – Slatina 1:0
Igrač utakmice: Dino Radonjić

U petom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Virovitice gostuju kod Radnik Križevaca, Pitomača putuje u Predavec kod Dinama, nogometaši Papuka domaćini su Tomislavu iz Bereka, a Slatina ugošćuje Garić iz Garešnice.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content