DISCIPLINSKI SUDAC ŽNL: STROGE KAZNE Igrač Turanovca “zaradio” čak 12 utakmica neigranja

Utakmicu četvrtog kola 2. županijske nogometne lige (Zapad) Nogometni klub Turanovac neće pamtiti po dobrome. U Turanovcu je odigrana utakmica između domaćeg sastava i Podgorja, a domaćin je izgubio 1-2. Nogometna igra “pala” je u sjenu incidenta koji se dogodio za vrijeme, ali i nakon utakmice.

Izvješće disciplinskog suca ŽNS VPŽ:

Na temelju članka 53. točke b. i članka 58. DP HNS kažnjen je domaći igrač zabranom igranja na dvanaest (12) prvenstvenih ili kup utakmica zbog prijetnji i psovanja službene osobe utakmice (sudac) za vrijeme i nakon završetka utakmice.

Još jedan domaći igrač kažnjen je na temelju članka 53. DP HNS zabranom igranja na pet (5) prvenstvenih ili kup utakmica.

Puno su prašine podigle i nogometne utakmice 1. županijske nogometne lige između Lukača 05 i Voćina, te Bratstva iz Gornjeg Bazja i Suhopolja, odigrane proteklog vikenda u sklopu 6. kola, zbog već navedenih prekršaja (prijetnja, psovanje i pljuvanje službene osobe, te pokušaj fizičkog obračuna). Nekoliko je igrača trenutno “pod suspenzijom”, a očekuju se također stroge kazne.

(znsvpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content