DIZAJNER ZORAN ARAGOVIĆ ODUŠEVLJAVA SVOJIM JEDINSTVENIM POTPISOM Crtić na suknji i strip na kišobranu privlače poglede na svakoj špici

Njegove šarene, upečatljive i posebne kreacije već nekoliko godina privlače pozornost u modnom svijetu. Zoran Aragović, rodom iz Starog Gradca, naselja u općini Pitomača, u Zagrebu je pokrenuo svoj brend BiteMyStyle te iz sezone u sezonu oduševljava svojim kreacijama. Ljubav prema modi, kaže, osjeća još od djetinjstva. – Još kao dijete bio sam vrlo kreativan, uvijek sam nešto crtao, izrezivao škarama neku staru odjeću i nešto osmišljavao – rekao je Zoran, dodajući kako je poslije srednje škole upisao Pravni fakultet, a modu i kreiranje ostavio po strani, misleći da će mu to biti hobi. – Ubrzo sam shvatio da je to upravo moj poziv i da ću se time baviti i od toga živjeti – s osmjehom govori Zoran. Da se bilo teško probiti, ne skriva, no smatra da mu je prepoznatljivost brenda pomogla u osvajanju modnog svijeta. – U bilo kojem poslu teško je probiti se jer je konkurencija velika, no ključno je dobro obrazovanje koje ti daje temelj, uz talent i uporni rad – ističe.

ZADNJA aragovićml Custom
Foto: Zoran Aragović

ZAMJEĆUJU IH NA ULICI
Odjeća ovog dizajnera privlači poglede gdje god se pojavi. – Trudim se biti drugačiji i izdvojiti svoj dizajn od ostalih. Odjeća koju dizajniram vrlo je upečatljiva, jakog kolorita i neobičnih uzoraka, tako da će osoba koje odjene nešto s mojim potpisom zasigurno biti zamijećena – govori Zoran. Od početka svoje karijere zbog izuzetno maštovitih i snažnih kreacija surađuje s poznatim osobama koje su mu, kako kaže, odlična reklama i ambasadori brenda, a neki od njih postali su mu i dobri prijatelji. Tako je kreirao za Ellu Dvornik, Pamelu Ramljak, Anđu Marić, Ines Preindl, Nives Celzijus, Ivanu Kindl i brojne druge. Ono što njegove klijentice potiče da mu se iznova vraćaju je individualan pristup. – Kod mene su klijentice naviknute da im pristupam individualno i rado poslušaju moje savjete jer je, naravno, i meni u interesu da im kreacije što bolje pristaju. Nisam ograničen konfekcijskim veličinama, što je vrlo važno, ali i teže u dizajniranju, pa zato imam vrlo odane i zadovoljne klijentice – govori Zoran dodajući kako mu je najveći kompliment kada mu klijentice kažu da se lijepo osjećaju u onome što nose.

ZADNJA aragović izrezazi 2 Custom
Foto: Zoran Aragović

ORMAR ZA SVAKU SEZONU
U Zoranovom BiteMyStyle fashion designe ormaru može se pronaći gotovo sve. – Zaista iz sezone u sezonu nastojimo osmisliti što širu lepezu odjeće i modnih dodataka kako bi klijentice kod nas mogle kupiti sve što im treba – govori Zoran, dodajući kako su najtraženije suknje, tunike, a po zimi kaputi. – Važno je da je odjeća nosiva i da se vrlo lako kombinira i za dnevne, ali i večernje prilike – ističe Zoran. Osim odjeće kreira i torbe, nakit, kravate, leptir mašne te kišobrane, naravno, sa svojim prepoznatljivim potpisom. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content