DRUGOLIGAŠKA FUTSAL KARAVANA DOLAZI U SLATINU Početak sezone 14. listopada

Četiri godine od osnutka, Malonogometni klub Slatina ulazi u drugoligaško natjecanje u futsalu, koje je bilo i konačni cilj kluba od samoga starta.

Ovo veliko postignuće postalo je moguće ponajprije zbog upornog i nesebičnog rada Uprave MNK Slatina, članova, igrača i simpatizera, koji su uspjeli kroz razne donacije, članarine, organizacije turnira i drugih aktivnosti prikupiti sredstva potrebna za učestvovanje u 2. HMNL – Istok.

U četvrtak, 27. rujna, na plenumu u Osijeku je odlučeno da nova sezona 2. HMNL – Istok počinje 14. i 15. listopada ove godine. Ždrijebom je odlučeno da prvo kolo MNK Slatina gostuje kod ekipe MNK ”Mala Mljekara” u Valpovu, a u drugom kolu je domaćin ekipi MNK ”Aurelia” iz Vinkovca.

Liga ove sezone broji ukupno deset klubova. Uz ekipe MNK Vinkovci, MNK ”Aurelia futsal” Vinkovci, MNK Brod, MNK Našice, MNK ”Mala Mljekara” Valpovo i MNK ”Bata” Borovo, koje su se u spomenutoj ligi natjecale i prošle godine, od ove sezone premijerno se u natjecanje uključuju i ekipe MNK Slatina, MNK ”Autodijelovi Tokić” iz Požege, ”Olimpijac F.C.” iz Županje i GMNK ”Urije” iz Nove Gradiške. Novi/stari povjerenik lige je Dario Skender, a naslov prvaka brani ekipa MNK Vinkovci.

IMG 6075 Custom 1

Također, u 2. HMNL – Istok u konkurenciji juniora natjecat će se ukupno čak 14 klubova, uz navedenih deset ekipa koji se natječu u seniorskoj konkurenciji, spomenuti klubovi imat će i svoje juniorske predstavnike. Juniorskoj 2. HMNL – Istok priključuju se još i ekipe MNK ”Unitas” Nova Gradiška, MNK ”Brod 035”, MNK ”Osijek Kelme”, te ”Futsal akademija Sveti Patrik” iz Županje.

– Sretno našim seniorima i juniorima u premijernoj drugoligaškoj futsal sezoni, nadamo se da će slatinska publika napraviti vruću atmosferu na našim domaćim utakmicama i da nikome neće biti lako odnijeti bodove iz Slatine. Budite naš 6. igrač i podržite razvoj futsala u svom gradu – poručuju iz MNK Slatina.

(www.icv.hr, adf, MNK Slatina, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content