FOTO: 1. ŽNL Sloga iz Zdenaca deklasirala čađavačku Mladost, Alen Dedaj igrač utakmice

U Zdencima su snage odmjerili domaća Sloga i gostujuća Mladost iz Čađavice i završilo je visokih, zasluženih 8:1 za Slogu. Za domaćine nije dobro krenulo, već u 10. sekundi utakmice gosti su poveli, poentiravši iz jednog odbijanca. No, Sloga je odlučno krenula u nastavak igre što im je do poluvremena donijelo čak četiri pogotka od čega je tri postigao prvi strijelac domaćina, sjajni Alen Dedaj dok je jedan djelo Marija Duspare iz slobodnog udarca. U drugom dijelu gosti su nešto pokušali, no svaki njihov napad se odbijao od sigurne obrane i veznog reda Sloge, a gotovo svaka kontra u prvih 20 minuta drugog dijela je završavala pogotkom. Egzekutor je uglavnom bio David Bušljeta koji je tri puta pogodio mrežu Mladosti dok je točku na ”i” svojim četvrtim pogotkom na utakmici stavio Dedaj.

NK Sloga NK Mladost Čađavica 4 Custom Custom

-Presretan sam ovom pobjedom, no moram reći da smo isto toliko prilika stvorili i u prva dva kola u Bušetini i Lukaču, no štekala je realizacija, a danas se evo konačno otvorilo. Što se tiče igre, mogu biti zadovoljan, ima tu još nekih stvari koje ne štimaju, no prekratko sam ovdje da sam to mogao ispraviti. Ali siguran sam da će sve doći na svoje, imamo kvalitetnu momčad, još se uigravamo, evo danas smo igrali bez važnog igrača Dražena Duspare, ozljede vuku Vratković i Dijanešić, ali kad smo na okupu siguran sam da smo među 4-5 najboljih ekipa lige. U sljedećem kolu idemo u Voćin i kao i uvijek idemo na pobjedu, ekipu za to imamo, probili smo barijeru pobjede i osvajanja bodova i sada će sigurno biti lakše – rekao je trener Sloge Zoran Mandić te pohvalio igrača utakmice.

NK Sloga NK Mladost Čađavica 5 Custom Custom

-Kada ovako visoko pobijediš i odigraš momčadski dobro, teško je nekoga izdvajati. No, kada smo u početku bili u minusu, utakmicu je svojim pogocima preokrenuo Alen Dedaj i svakako zaslužuje taj epitet – zaključio je Z. Mandić.

Alen Dedaj zaslužio je titulu igrača utakmice.

NK Sloga NK Mladost Čađavica Alen Dedaj Custom Custom

-Presretni smo ovom pobjedom i mogu reći konačno nam se otvorilo. Moram pohvaliti čitavu momčad, svi smo zajedno radili tijekom svih 90 minuta i potpuno zasluženo odnijeli važne bodove. Ovo će nam biti jako dobar motiv za nastavak sezone i pokazatelj da možemo, da imamo i momčad i igru za sjajne partije – zaključio je sjajni Dedaj.

Darko Čiš, predsjednik Sloge pohvalio je cijelu ekipu:

-Konačno pobjeda. Bili smo blizu i u prva dva kola, ali sreća nije bila na našoj strani. Siguran sam da je ovo to što nam je trebalo da se pokrenemo i da ćemo već u Voćinu potvrditi da imamo jako dobru momčad koja može puno – rekao je D. Čiš.

NK Sloga NK Mladost Čađavica 7 Custom Custom

Mladost iz Čađavice pognute je glave napustila Zdence, no njihov trener Berislav Martinčević, legenda nogometa na ovim prostorima ipak vidi optimizam.

-Ovo je jedan težak poraz koji nismo očekivali, no kada vratimo film unazad i sve zbrojimo i oduzmemo, bez polovice ekipe je bilo jednostavno teško odraditi utakmicu. Iako smo dobro počeli, poveli i mislio sam da to ide na dobro, onda nam se dogode dva kiksa od najiskusnijeg igrača i domaćin se vrlo brzo vratio u igru. Sloga je iznimno kvalitetna momčad vođena mojim kolegom Mandićem koji je to vrlo dobro posložio i potpuno su zasluženo pobijedili. Ja se nadam da ćemo u idućim kolima doći na svoje, iako nam je dosta igrača u pripremnom razdoblju otišlo što se ono kaže trbuhom za kruhom, neki su se vratili i sada se još praktički uigravamo, treba nam još vremena. Moram se osvrnuti na utakmicu prošlog kola gdje smo ostali bez najboljeg igrača koji je opravdano kažnjen s pet utakmica, međutim mene smeta i boli ono što se prije toga dešavalo i što je dovelo do toga. No, mi idemo dalje, moramo i bez njega i bez još nekih igrača, evo danas je nedostajalo čak četiri zbog ozljeda i drugih razloga. Uvjeren sam da ćemo se mi vratiti i u idućim kolima i da će to sve biti puno bolje – rekao je B. Martinčević.

NK Sloga NK Mladost Čađavica 6 Custom Custom

Sloga Zdenci – Mladost 1930. Čađavica 8:1
Igrač utakmice: Alen Dedaj

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

NK Sloga NK Mladost Čađavica 5 Custom Custom NK Sloga NK Mladost Čađavica 2 Custom Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content