FOTO: 1. ŽNL Suhopolje protutnjalo Okrugljačom, hat-trick Ibriksa i Lončareka

Lijepo i sunčano vrijeme privuklo je danas (subota) velik broj gledatelja na nogometno igralište u Okrugljaču, gdje je domaći Graničar ugostio Suhopolje, u okviru 4. kola prve županijske nogometne lige.

U prvom poluvremenu gostujući trener Mario Tolo mogao je samo uživati gledajući igru svoje momčadi. Domaći igrači djelovali su nemoćno i stvorili tek nekoliko bezopasnih prilika. Suhopolje je mrežu “načelo” u 18. minuti, a strijelac prvog pogotka bio je Ibriks. Isti igrač postigao je svoj drugi zgoditak u 27. minuti za vodstvo 0:2. Do kraja prvog dijela vidjeli smo još jedan pogodak u mreži domaćeg vratara Mudrovčića, a strijelac je opet bio Ibriks koji je tako postigao “pravi” hat-trick, sa 3 uzastopna pogotka. Rezultat 0:3.

IMG 8072 Custom

U drugom poluvremenu domaći navijači očekivali su “buđenje”, a neki čak i preokret no, ništa od navedenog nije se dogodilo. Već u 49. minuti gosti su poveli 0:4, a u listu strijelaca upisao se Sertić. Četiri minute kasnije u domaćoj mreži je “pukla petarda”. Svoj prvi pogodak na utakmici postigao je Milinović. Nije se dugo čekalo na prvi zgoditak domaćina. U 57. minuti Graničar je povezao nekoliko kvalitetnih dodavanja, a domaći igrač Čančar gurnuo je loptu u prostor za Vega koji je istrčao pred Horvata i smireno poentirao za smanjenje vodstva. Već u 61. minuti “Grofovi” su povećali prednost. Za vodstvo 1:6 precizan je bio Milinović, za svoj drugi zgoditak na utakmici. Domaća obrana “pala” je opet u 64. minuti, a strijelac je ponovno bio Sertić.

IMG 8080 Custom

Nakon toga, domaći igrači stvorili su nekoliko kontri, ali nijedna nije bila naročito opasna da bi ugrozila Horvata. Do novog pogotka čekalo se do 74. minute, a ovoga puta za vodstvo 1:8 poentirao je Lončarek. Svoj drugi pogodak Lončarek je upisao u 82. minuti. Domaćin je u 85. minuti uspio postići drugi pogodak. Slobodan udarac izveo je Cik, a nakon nekoliko “odbijanaca” u gostujućem šesnaestercu loptu je u mrežu pospremio Fučkar. Tri minute prije kraja utakmice vidjeli smo još jedan zgoditak u domaćoj mreži. Treći puta se u listu strijelaca upisao Lončarek i tako, nakon Ibriksa, vidjeli smo i drugi hat-trick na utakmici. Konačan rezultat 2:10.

Suhopolje je ovom pobjedom izbilo na prvo mjesto, sa 9 osvojenih bodova. Graničar je i nakon četiri odigrana kola bez bodova pa je tako “prikovan” na samo dno ljestvice.

IMG 8076 Custom

Rezultat:

Graničar Okrugljača – Suhopolje 2:10

Graničar: Mudrovčić, Bartolić (od 42. Galic), Veg, Maletić, Balogović, Z. Černeli (od 62. P. Černeli), Čančar, Fučkar, Petrinić, Cik i Lebinac.

Suhopolje: Horvat, Slanac (od 74. Marković), Hodak, Sertić (od 64. Grizelj), Milinović, Ibriks (od 80. Grljak), Lončarek, Javorović, Pipić (od 80. Sesvečan), Prugovečki i Egri (od 67. Čolić).

Suci: Dinko Cafuta (Virovitica), Denis Kovač (Virovitica) i Dražen Vukman (Virovitica).

Igrač utakmice: Zdenko Lončarek

Preostale utakmice na rasporedu su u nedjelju, 9. rujna u 17 sati.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”478413″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content