FOTO: 2. ŽNL Na krilima Paulovića i Marekovića “Drava” upisala četvrtu ovosezonsku pobjedu

U četvrtom kolu 2. županijske nogometne lige Zapad, u Svetom Đurđu gostovala je Drava iz Terezinog Polja.

Tvrda utakmica u prvih 30-ak minuta nije ponudila ozbiljniju prigodu za pogodak. Gosti su dominirali i uglavnom “vodili” igru, ali zahvaljujući dobro posloženoj momčadi domaćeg trenera Nikole Mesića nisu uspjeli stvoriti veću opasnost pred vratima domaćeg vratara Botića.

Glavnu ulogu u gostujućem sastavu, u prvom dijelu imao je Židak koji je “okretao” s jedne na drugu stranu i proigravao uglavnom vrlo raspoloženog Trivanovića.

MG 3851

Ipak, kada su gledatelji pomislili da u prvom poluvremenu neće vidjeti pogodak, nogometaši Drave uspjeli su zabiti. Nakon jedne duge lopte poslane na domaću polovicu terena i nespretne reakcije obrane i domaćeg vratara, sjajno se snašao gostujući napadač Antonio Paulović i poentirao za veliko slavlje i vodstvo 0-1. Trener Drave Marijan Puškarić zadovoljan je otišao na odmor.

U drugom dijelu domaćin se “probudio” i počeo igrati više napadački, stvorio je nekoliko šansi koje nisu predstavljale veću opasnost za gol gostujućeg vratara Medveda. Vrlo dobro su reagirali u nekoliko navrata gostujući obrambeni igrači Plužarić i L. Paulović.

MG 3816

Ubrzo je u igru “ušao” Mareković, u gostujućim redovima, igra je ponovno živnula i gosti su ubrzo došli i do drugog pogotka. Još jednom “ukazao” se A. Paulović, nakon što se “otresao” domaće obrane fantastično je poentirao za vodstvo 0-2.

Veliko “srce pokazao” je gostujući igrač Mareković koji je odmah nakon ulaska u igru “nastradao” u jednom duelu i zaradio posjekotinu iznad oka no, “zamotao” je glavu i odlučio nastaviti igrati. Taj potez isplatio se i njemu i cijeloj ekipi jer upravo je on postigao treći zgoditak na utakmici.

Ovom pobjedom, četvrtom u nizu, Drava je s 12 bodova, uz Omladinac iz Korije, na vrhu ligaške ljestvice.

MG 3872

Sveti Đurađ – Drava Terezino Polje 0:3
Igrač utakmice: Antonio Paulović

(www.icv.hr, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”479960″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content