FOTO: DERBI KOLA 1. ŽNL Matej Vujičić još jednom izvukao Rezovac iz ponora

U derbi susretu kola na rezovačkom Laništu snage su odmjerile dvije neporažene momčadi prve županijske lige, domaći Rezovac i Lukač 05.

U prvom dijelu gosti iz Lukača su diktirali tempo dok domaćih nogometaša “nije bilo nigdje”.
Gosti dolaze u prednost u 30. minuti zgoditkom Josipa Šoštara. U nastavku domaći trener Zlatko Vuković uvodi svog džokera s klupe Mateja Vujičića. Rezovčani počinju napadati, ali propuštaju dvije izgledne prilike. Ubrzo stiže kazna. Jedan kontranapad završava Marijan Holec natrčavši na odbijenu loptu i zakucava je u mrežu. U tom trenutku malo je bilo onih koji su vjerovali u preokret.

IMG 9841 Custom

Rezovačka momčad je još jednom pokazala svoj čvrst karakter. U petnaest minuta postiže tri zgoditka i osigurava pobjedu. Goste je načela domaća radilica Antonio Babec u 69., nastavio je Tomislav Pejić u 78., a završio Ivan Krznarić u 82. minuti. Domaća publika je bila u deliriju, a gosti u nevjerici.

IMG 9872 Custom

-Sedamdeset minuta gosti su bili bolji. Uvođenjem Mateja Vujičića počeli smo igrati sve bolje. On i Antonio Babec unijeli su preokret u igru. Drugi puta smo se uspjeli „vratiti iz mrtvih“. Moramo se promijeniti jer sreća neće uvijek biti na našoj strani – rekao je trener Rezovca Zlatko Vuković.

Čestitke domaćoj ekipi uputio je i Miroslav Čor, trener Lukača.

IMG 9855 Custom

-Čestitam domaćinu na pobjedi. Mi smo bili bolji, ali smo primili neshvatljive golove i na kraju izgubili utakmicu. Moramo se okrenuti idućem susretu s Mladosti 1930. iz Čađavice i osvojiti bodove – rekao je razočarani trener Lukača 05 Miroslav Čor.

Matej Vujičić još jednom je bio ključan u povratku domaće momčadi iz “mrtvih”.

-Nakon nekoliko utakmica u kojima nas je „pomazio rezultat“ moramo odigrati na našoj razini i potvrditi svoju kvalitetu – presretan je bio igrač utakmice Matej Vujičić.

IMG 9860 Custom

Rezovac – Lukač 05 3:2
Igrač utakmice: Matej Vujičić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 9866 Custom IMG 9848 Custom IMG 9846 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content