FOTO Golijada u drugoj pripremnoj utakmici slatinskih malonogometaša, gledatelji vidjeli čak 17 pogodaka

U drugoj pripremnoj utakmici Malonogometni klub Slatina ubilježio je novu pobjedu, ovaj put protiv ekipe MNK “Olimpijac” iz Županje.

Utakmicu koja je započela u kasnijem večernjem terminu u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, šezdesetak stvarnih ljubitelja malog nogometa došlo je popratiti i bodriti slatinske malonogometaše, uskoro članove 2. HMNL – Istok.

Slatinski malonogometaši su u utakmicu ušli pomalo suzdržano i ubrzo nakon prvog sučevog zvižduka gubili sa 0:2, ali ih to nije obeshrabrilo. Rastrčana ekipa MNK Slatine nizala je akciju za akcijom, napad za napadom, i to je urodilo plodom. Već početkom drugog poluvremena Slatinčani vode sa 6:3, a ostalo je sve bilo rutinski odrađeno do konačnog rezultata 11:6.

IMG 6092 Custom

MNK Slatina: Bošnjak, Prlić, Kupres, Šantić, Čavić, Vicić, Bočkaj, Radonjić, Petrinjak, Šaponja, Knežević i Bihar. Trenerski dvojac: Nikola Miščević i Matej Rešetar.

Za MNK Slatina golove su dali: Šantić 3, Kupres 2, Vicić 2, Petrinjak 2, Bočkaj i Knežević.

Utakmicu su sudili Jurica Culej i Dražen Kokorić.

IMG 6077nnn 1 Custom

– Hvala gledateljima koji su došli podržati našu ekipu, a velika zahvala i našim sportskim prijateljima iz Županje koji su potegnuli ovako dalek put da bi nam došli u goste – zahvalili su se iz Uprave MNK Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”481566″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content