FOTO: PRVI OVOSEZONSKI MRAZ Pri tlu jutros u Virovitici izmjereno 0°C, u Slatini -2°C

Jutros nas je dočekao prvi ovosezonski prizemni mraz. Temperatura zraka izmjerena u 7 sati u Virovitici iznosila je 3°C, dok je pri tlu bilo 0°C, Slatina se “hladila” na 1°C, dok je pri tlu izmjereno čak -2°C. Mogućnost za mraz sutra se smanjuje te će jutarnje temperature do petka iznositi od 4°C do 10°C, a najviše dnevne od 15°C do 20°C ili koji stupanj više tijekom petka. U subotu stiže nova fronta i pad temperature, očekuje se povremena kiša.

Do petka vjetar slab do umjeren južnih i jugozapadnih smjerova. Tijekom subote i nedjelje u okreće se na sjeverne i sjeverozapadne smjerove. Tijekom jutra i večeri očekujemo mjestimičnu sumaglicu ili maglu. UV- indeks nizak i umjeren.

U tjednu pred nama očekujemo nastavak rano jesenskog vremena. Atmosfera će biti stabilnija, ali ne i stabilna! Vjerojatnost za kišu i novo pogoršanje vremena izgledno je oko sredine tjedna. Jutarnje temperature zraka očekujemo od 7°C do 12°C. Najviše dnevne od 14°C do 20°C ili koji stupanj više. Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova. Tijekom jutra i večeri očekujemo mjestimičnu sumaglicu ili maglu. UV-indeks nizak i umjeren. (www.icv.hr, kp; foto: M. Rođak)
[g-gallery gid=”481761″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content