FOTO Škaro i Begović poentirali, Pitomača pobijedila pod kormilom novog trenera

U šestom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Pitomače nastupili su vođeni novim trenerom. Nakon ostavke Antona Pranjića na vruću klupu pitomačkog ligaša sjeo je Goran Bosilkovski, novi trener momčad nije vodio s klupe već je igrao, a u vođenju s klupe pomagao mu je iskusni Ivan Kostelac.

Gosti iz Čazme stali su u čvrsti blok, koji nije bilo lako probiti. Već se lagano približavalo vrijeme za odmor između dva dijela igre. U 41. minuti nakon prekršaja u gostujućem kaznenom prostoru sudac Sirovec pokazao je na bijelu točku. Kazneni udarac sigurno je realizirao najbolji domaći strijelac Filip Škaro.

IMG 3761 Custom

U nastavku domaća momčad je nastavila s opsadom gostujućeg gola, ali realizacija domaćih igrača nije bila na visini.

U pedesetoj minuti nakon uspješnog dodavanja Milana Prlića kapetan Pitomače Ivan Begović udarcem iz mrtvog kuta pogodio je malu mrežicu i udvostručio prednost domaćina.

Do kraja utakmice igrači Pitomače su propustili još nekoliko prilika, te se rezultat nije mijenjao.

-Igrači su na terenu ispunili zadatke koje sam postavio prije utakmice. Ovog puta realizacija nam nije bila jača strana, te smo pobijedili s 2:0. Mogli smo postići još tri-četiri zgoditka, ali nam nije išlo. Cijela momčad je odigrala na visokoj razini, a najbolji je bio Ivan Begović. Očekujem nastavak naše uspješne igre i u idućem kolu u Križevcima – zadovoljan je bio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

IMG 3764 Custom

Pitomača – Čazma 2:0
Igrač utakmice: Ivan Begović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”482494″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content