FOTO Slatinski malonogometaši svladali jakog protivnika iz Bjelovara 5:4

U napetoj i zanimljivoj utakmici punoj pogodaka, prilika i rezultatskih preokreta Malonogometni klub Slatina pobijedio je odličnu ekipu MNK Bjelovar, koja se natječe u 2. HMNL – Sjever. Utakmica je odigrana u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, pred oko 80-tak gledatelja, kao priprema za nadolazeće natjecanje MNK Slatina u 2. HMNL – Istok.

Jako i koncentrirano slatinski su malonogometaši otvorili utakmicu i brzo došli do 2:0, ali kvalitetan protivnik malo po malo dolazi do preokreta i vodstva od 4:2. No, slatinski igrači se ne predaju i kroz presing okreću rezultat u dvije minute, te na kraju slave sa 5:4.

IMG 5737 Custom

Za Slatinu golove su zabili: M. Kupres 2, J. Šantić 2 i M. Prlić 1.

MNK Slatina: D. Radonjić, Dragojević, Bošnjak, Prlić, Kupres, Šantić, Čavić, Vicić, Bočkaj, A. Radonjić, Petrinjak, Šaponja. Trenerski dvojac: Mišćević i Rešetar.

Suci: Goran Loparac i Dražen Kokorić.

IMG 5724 Custom

– Hvala gledateljima koji su došli podržati našu ekipu, a velika zahvala i našim sportskim prijateljima iz MNK Bjelovara koji su se odazvali na naš poziv. Vidimo se opet uskoro – zahvalili su se iz Uprave MNK Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”480792″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content