Grad Virovitica osigurao besplatan prijevoz učenika osnovnih škola za sljedeće četiri godine – ove godine prijevoz će koristiti 355 učenika

Osim besplatnih udžbenika za učenike od 1. do 4. razreda te radnih materijala za učenike od 5. do 8. razreda škola kojima je osnivač, kako bi olakšao roditeljima školaraca Grad Virovitica nastavlja i s osiguravanjem besplatnog prijevoza.

Prijevoz je osiguran za sljedeće četiri godine, vrijedan 6 milijuna kuna, ugovoren je s Čazmatransom. Autobusi će prevoziti učenike Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, Osnovne škole Vladimir Nazor i Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju, a riječ je o ukupno 355 učenika.

Autobusi će učenike Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić prevoziti iz Milanovca, Rezovca, Rezovačkih Krčevina, Rezovačkih Vinograda, Zlatnog Polja, Čemernice, Taborišta i Jasenaša, učenike Osnovne škole Vladimir Nazor iz Korije, Podgorja, Golog Brda, Svetog Đurđa, Brezika te s autobusnog stajališta kod Tvornice šećera Viro, a prijevoz učenika Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju obavljat će se za učenike s područja grada Virovitice, ali i Virovitičko-podravske županije.

Cilj je, prije svega, da djeca sigurno stignu do škole i vrate se svojim kućama, a na ovaj način Grad Virovitica ujedno pomaže i roditeljima kako bi jednostavnije mogli organizirati odlazak djece u školu. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content