KARLOVAC OPEN 2018. Dva zlata i bronca za virovitičke karatiste

Proteklog vikenda je održan 15. “Karlovac Open” u karateu.

Iz Karate kluba Virovitica na turniru su nastupili:

U kategoriji mlađih kadeta Nikola Gondi je pobijedivši u svim borbama osigurao prvo mjesto, zlatnu medalju i poklon paket organizatora turnira.

Četiri pobjede izvojevao je i Mihael Štefović u kadetskoj kategoriji pa je i on osvojio prvo mjesto, zlatnu medalju i poklon paket organizatora turnira.

U kategoriji mlađih kadetkinja Ana Rajnović koja je nakon prve pobjede izgubila u drugoj borbi, u nastavku se kroz repasaž izborila za treće mjesto i brončanu medalju.

U mlađim učenicama nastupila je Marija Knežević koja je bila dobra u prvoj borbi ali je zbog neriješenog ishoda izjašnjavanjem sudaca izgubila 3:2, a time i pravo daljnjeg nastupa.

Na turniru je nastupio povratnik u klub Jakob Đebro. On je u kategoriji učenika pobijedio u prvoj borbi. Drugu je izgubio, a u meču za treće mjesto diskvalificiran je zbog više nekontroliranih udaraca u glavu suparnika.

U kategoriji mlađih kadeta nastupio je Luka Rajnović koji je nekoliko sekundi prije kraja prve borbe izgubio bod , a time i pravo daljnjeg nastupa.

Kadetkinja Maja Kozlinger nastupila je nakon ljetnih praznika s tjednom treninga, što nije dovoljno za pobjedu u ozbiljnoj konkurenciji, kakva je bila u Karlovcu.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content