Marijan Špoljar pobjednik šahovskog turnira održanog u Slatini

Povodom proslave Dana grada u Slatini je održan šahovski turnir u organizaciji Županijskog šahovskog saveza Virovitičko-podravske županije i Šahovskog kluba Slatina.

Pobjednik šahovskog turnira bio je Marijan Špoljar iz Šahovskog kluba Slatina sa 7,0 osvojenih bodova ispred Mihaela Jakrlina i Zvjezdana Grandića sa 6,5, Matka Ognje sa 6,0 boda, Milana Čubelića i Marka Ivankovića sa 5,5.

Na turniru su nastupili šahisti iz Koprivnice, Grubišinog Polja, Bjelovara, Virovitice, Slatine, Orahovice, Našica i Pleternice, a nastupila su i dva mlađa kadeta Antonio Jakrlin i Ivan Jadek,
te stariji kadet Mihael Jakrlin iz Koprivnice koji je osvojio odlično drugo mjesto. Glavni sudac turnira bio Miroslav Tot, a pomoćni šahovski sudac Luka Čubelić.

Ujedno je ovaj šahovski turnir bio i izlučno natjecanje za članove ZUiČ HVIDR-a Virovitičko-podravske županije. Na njemu je nastupio Franjo Vidalina koji je osvojio zlatnu medalju, te će na SŠNIDOR-u u Vukovaru predstavljati Zajednicu udruga i članova HVIDR-a VPŽ. (www.icv.hr, ADF; foto: DF)

[g-gallery gid=”477220″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content