ODLIČNE VIJESTI IZ ITALIJE Članica Taekwondo kluba Slatina, Una Maravić danas se bori za ulazak u polufinale

Reprezentativka Hrvatske u kickboxingu, članica Taekwondo kluba Slatina, Una Maravić uspješno kroči prema medalji na Svjetskom juniorskom prvenstvu u kickboxingu koje se održava od 17. do 22. rujna u mjestu Jesolo Lid (Venecija), Italija.

Dana 19. rujna Una je nastupila u osmini finala, te je ostvarila dvije vrijedne pobjede. U kick lightu (juniorke do 55 kg) u premijernom nastupu tehničkim prekidom je pobijedila državnu prvakinju Slovačke, a u light contactu (juniorke do 55 kg) ostvarila je pobjedu protiv državne prvakinje Njemačke koja je prethodni dan pobijedila predstavnicu Španjolske.

Tijekom današnjeg dana očekuju nas novi nastupi slatinskih borkinja. Una se za ulazak u polufinale discipline light contact natječe protiv državne prvakinje Rusije koja je u dosadašnjem dijelu prvenstva pobijedila predstavnicu Grčke, te se u disciplini kick light bori protiv državne prvakinje Grčke koja je pobijedila predstavnicu Španjolske. Evu Gal danas očekuje prvi izlazak na borilište u disciplini point fight (starije kadetkinje do 28 kg), gdje će nastupiti protiv domaće natjecateljice, državne prvakinje Italije.

Izravni prijenos s natjecanja može se pratiti na web stranici https://www.wakolive.com/ .

Na Svjetskom prvenstvu za kadete i juniore u kickboxingu nastupa 2312 boraca i borkinja iz 64 zemlje svijeta. (www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content