ODMETNUTA BICIKLISTKINJA Policija traži mladu žensku osobu koja je biciklom naletjela na prolaznicu

Policija traži pomoć građana u pronalasku ženske osobe koja je prošlog petka u posijepodnevnim satima biciklom naletjela na pješakinju i napustila mjesto nesreće.

Kako izvještava PU, nesreća se dogodila u petak oko 18.40 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića (nasuprot slastičarnice Dora), na biciklističkoj stazi uz gradski park.

Mlađa ženska osoba (duga smeđa ili crna kosa) upravljala je biciklom, krećući se biciklističkom stazom uz park, od smjera mosta prema palači Pejačević.

Istom stazom išla je pješakinja (46), na koju je biciklistkinja naletjela. Uslijed udarca, žena je zadobila tjelesne ozlijede, a vozačica se nije zaustavila da joj pomogne, nego se udaljila s mjesta nesreće.

Policija, koja ističe kako je dosta ovakvih slučajeva u posljednje vrijeme, ali se vozači bicikla ipak s vremenom jave, poziva moguće očevidce navedene prometne nesreće, kao i nepoznatu vozačicu bicikla da se jave u  postaju prometne policije Virovitica ili na telefon 192. Iako je napustila mjesto nesreće, vozačica se još stigne iskupiti – ispričati ozlijeđenoj prolaznici i platiti oko 300 kuna kazne za ovaj prekršaj. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content