Ovog vikenda u kinu Slatina pogledajte: “Tajni život mačaka – SINK”, “Johnny English: Ponovno na zadatku” i “Slatka mala tajna”

PROGRAM VELIKE DVORANE

Tajni život mačaka – SINK
– animirani

petak, 21.09. u 17:00
subota, 22.09. u 17:00
nedjelja, 23.09. u 17:00

Tom je debeo i lijen mačak koji često sjedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Tinom u svom udobnom gradskom stanu gdje je rođen i u čijoj udobnosti uživa. Radi trauma iz prošlosti, vanjskog se svijeta boji i ne želi izlaziti van stana. S druge strane, iako nikad nije izašao iz stana, aktivnog i bistrog sina Tina vanjski svijet neodoljivo privlači. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju napustiti stan i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom Breskvotopijom.

Cijena ulaznice: 20 kuna

Johnny English: Ponovno na zadatku
-akcija, avantura, komedija

petak, 21.09. u 19:00
subota, 22.09. u 19:00
nedjelja, 23.09. u 19:00

Johnny English ponovno na zadatku nadolazeća je britanska akcijska komedija, redatelja Davida Kerra. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamjenjivi Rowan Atkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svijet.

Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

Cijena ulaznice: 20 kuna

Slatka mala tajna
-kriminalistički, misterija, triler

petak, 21.09. u 21:00
subota, 22.09. u 21:00
nedjelja, 23.09. u 21:00

Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson (Blake Lively) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

Cijena ulaznice: 20 kuna

 

(pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content