ROBERT ROMIĆ IZ VIROVITICE Uspješnom autoprijevozniku godišnja nagrada za razvoj poduzetništva

Autoprijevoznik Robert Romić bilježi već 25 godina rada u obrtu. Vlasnik obrta je od osnutka, 1993. godine, a šest godina potom osnovao je tvrtku Romić promet. U svoj rad uveo je certifikat ISO 14001:2015, sustav upravljanja okolišem. Osnovna djelatnost mu je međunarodni cestovni prijevoz roba, izgradnja i niskogradnja i najam građevinskih strojeva. Zapošljava 46 djelatnika, tvrtka je poznata i po kooperantskim odnosima, tako da svake godine imaju oko 200 kooperanata, autoprijevoznika koji dolaze iz cijele Hrvatske.

PODUZETNIK I DONATOR

Osim što je jedan od najuspješnijih poduzetnika u županiji, Robert Romić je i jedan od najvećih donatora, ali o tome nerado govori jer smatra da je dužnost svih onih koji mogu pomoći da i pomognu. Donacije tvrtke Romić promet i osobno Roberta Romića, kada se radi o potrebnoj opremi ili financijama za opremu, nalaze se u mnogim uredima, institucijama, športskim klubovima i drugim udrugama. Upitali smo ga što za njega znači ova vrijedna nagrada Virovitičko-podravske županije.

– Zahvalan sam što je Virovitičko-podravska županija prepoznala moja nastojanja i nastojanja mojih djelatnika da opstanemo i budemo među uspješnijima. Iako smatram da nagrade takve vrste nisu neophodne, ovo će mi ipak biti dodatna motivacija da i dalje težim što većoj uspješnosti i, naravno, osiguravanju egzistencije za svoje djelatnike – komentirao je Robert Romić.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content