RUKOMET Virovitičke “Lavice” treće na turniru u mađarskom Csurgu

Virovitičke rukometašice, igračice Tvin Virovitice igrale su na jakom međunarodnom rukometnom turniru u mađarskom gradiću Csurgu.

U prvoj utakmici su odmjerile snagu s ekipom Veszprém Pannon. Virovitičanke su se na početku bolje snašle i povele 4:1. Mađarice polako dostižu rezultat i desetak minuta prije odmora imaju prednost od dva-tri zgoditka, koju su očuvale do odmora. Nakon osam minuta igre u drugom dijelu Lavice su ponovno u prednosti, koju su imale do posljednje minute.

U 58. minuti kod rezultata 26:25 za Tvin Viroviticu dosuđen je sedmerac za virovitičku ekipu. Tamara Hudoletnjak nije ga uspjela realizirati. Nakon toga je nesportski reagirala i zaradila isključenje. U iduće dvije minute Virovitičanke nisu uspjele realizirati dva napada, a Mađarice su izjednačile na 26:26. Mađarski sastav je imao posljednji napad. U doslovno posljednjoj sekundi utakmice opravdano je dosuđen sedmerac za Veszprém, koji je realiziran. Virovitičanke su poražene 26:27.

Igračicama Tvin Virovitice preostala je borba za treće mjesto s hrvatskom ekipom Podravka II Lino.

Virovitičke rukometašice su igrale dvije utakmice uzastopce. To im nije predstavljao veći problem jer su vodile tijekom cijelog susreta s pomlađenim Koprivničankama. Na kraju je bilo 27:23 za virovitičku ekipu.

Trenerica Zdenka Premužić bila je zadovoljna igrom svojih igračica. Tijekom turnira svim igračicama dala je priliku da pokažu svoje mogućnosti na parketu.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”477320″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content