ŠRK “Šaran” Pitomača pobjednik općinske lige ZŠRK Pitomača, Željko Salaj najbolji pojedinac

Športsko ribolovni klub „Šaran“ iz Pitomače pobjednik je općinske lige ZŠRK Pitomača. Ovog je vikenda završilo 5. kolo općinske lige čiji je domaćin bio ŠRK „Smuđ“ Križnica, a natjecalo se na „Grabi“ u Križnici.

Rezultati 5. kola:
Sektor A
1. Stjepan Čerepinko – „Šaran“
2. Štefo Šandor – „Greda“
3. Željko Salaj – „Križnica“
Sektor B
1. Darko Begović – „Šaran“
2. Josip Jakupec – „Vidra“
3. Luka Crlenjak – „Smuđ“

Sektor C
1. Zdravko Kovač – „Greda“
2. Dubravko Petak – „Križnica“
3. Josip Kovačić – „Šaran“

Pobjednik posljednjeg kola je ekipa ŠRK „Šaran“ Pitomača, drugo mjesto zauzeo je ŠRK „Greda“ Pitomača, a treće ŠRK „Križnica“ Križnica. „Šaran“ Pitomača prvi je i u ukupnom poretku i tako zasluženo osvojio općinsku ligu, drugo mjesto pripalo je “Križnici“, dok je treće osvojila „Greda iz Pitomače.

Najbolji pojedinci lige su Željko Salaj, Josip Kovačić i Josip Jakupec. Nagrade najboljima podijelio je Zdravko Kovač, predsjednik ZŠRK Pitomača te se zahvalio svim natjecateljima na „fer“ i korektnom ponašanju na vodi i za vrijeme svakog natjecanja. Kapetan pobjedničke ekipe Stjepan Čerepinko zadovoljan je ostvarenom pobjedom. Iako sam najmlađi u svojoj ekipi, nadam se da sam svoj dio posla odradio „fer“ i korektno. Bila mi je čast i zadovoljstvo biti kapetan i zahvaljujem se ekipi na ukazanom povjerenju koje sam nadam se i opravdao – rekao je S. Čerepinko. (www.icv.hr, ml; foto: FotoBegović)

[g-gallery gid=”478815″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content