“VESELA” NEDJELJA U Orahovici u jednom danu uhićeno troje pijanih vozača, prijete im kazne od 15.000 kuna

Policijski službenici iz Orahovice jučer (nedjelja) su prilikom nadzora prometa u jednom danu zatekli čak troje pijanih vozača koje su zadržali na “triježnjenju”. Naime, niz je započeo oko 3:40 sati kada su policajci u Dalmatinskoj ulici zatekli 32-godišnjeg vozača kako pod utjecajem alkohola od 2.77 promila upravlja osobnim automobilom našičkih registarskih oznaka i to za vrijeme zabrane upravljanja vozilima “B” kategorije. Vozač je potom uhićen i doveden na liječnički pregled te zadržan u policijskoj postaji.

Isto tako, oko 13 sati, policijski službenici su u Ulici Vladimira Nazora zatekli 38-godišnjeg vozača kako pod utjecajem alkohola od 1.98 promila upravlja automobilom slatinskih registarskih oznaka. Zbog opasnosti od daljnjeg upravljanja vozilom, vozač je uhićen i odveden na liječnički pregled. Jednako je prošao i 47-godišnjak kojeg su zaustavili u Dalmatinskoj ulici u 23:20 sati s 1.86 promila kako upravlja osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka.

Ove veseljake očekuje kazna i do 15.000 kuna te tri kaznena boda i zabrana upravljanja vozilom od 12 mjeseci, dok 32-godišnjaku prijeti dodatnih 15.000 kuna zbog upravljanja za vrijeme zabrane ili čak 60 dana zatvora. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content