VIROVITIČANIN DEJAN HERCEG POBJEDNIK JE #BCB IZAZOVA U PRIPREMANJU KOKTELA Dejan putuje u Berlin na najveći barmenski sajam u svijetu

Virovitičanin Dejan Herceg pobjednik je #bcb izazova za barmene koji ga od 7. do 11. listopada vodi na Bar Convent u Berlin, najveći sajam ove industrije na svijetu. Dejan je završio školu za barmene u Rijeci, a ovim se poslom bavi već 10 godina. Njegova karijera vodila ga je preko Kadene na Cresu i Aqua cluba Biograd, do Massima na Korčuli pa sve do La Bodege u Dubrovniku. Danas svoju karijeru gradi upravo u Virovitici, gdje već godinu dana vodi mnogima omiljen Chocolate cafe, svoj vlastiti bar. Na #bcb izazov, koji je održan u sklopu 3. Unusual Gin Weekenda u Zagrebu, Dejana je prijavila djevojka. Ondje se itekako dokazao.

ZADNJA Dejan Herceg žđl 2 Custom
Foto: Vedran Tolić

– Na izazov me prijavila djevojka, no već se dugo bavim ovim poslom pa sam išao i kako bih naučio nešto novo te promovirao svoj lokal. Pobjedi se nisam nimalo nadao – kaže Dejan, koji je pobjedu odnio zahvaljujući foto-finišu. Konkurencija je bila jaka, natjecalo se 10 barmena koji inače rade u vrhunskim zagrebačkim barovima i to puna dva dana. Iako su odlučivale nijanse, Virovitičanin je odnio zasluženu pobjedu. Njegovo ponašanje i komunikacija s gostima i kolegama, maštovitost u upotrebi začina, profesionalnost i pristup barmenskom poslu oduševio je goste, ali i Botanica brand ambassadora Ivana Mandarića. – Bilo je fantastično učiti od Mandarića s kojim ću, uz još jedno veliko ime hrvatske miksologije, u Berlinu predstavljati tvrtku Botanica – uzbuđeno je rekao Dejan, a sigurni smo da će i njih oduševiti svojim koktelima. (www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content