“Volim svoju županiju”: Do kraja rujna možete uživati u fotografiji Drave našeg Matije Rođaka

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica jučer (utorak) otvorena je izložba „Volim svoju županiju“. Riječ je o izložbi fotografija odabranih na natječaju Hrvatske zajednice županija koja prikazuje prizore zabilježene širom Lijepe naše. Od 2.835 prijavljenih fotografija odabrane su samo najbolje koje predstavljaju svaku od županija, među njima se našla i rijeka Drava našeg fotoreportera Matije Rođaka.

-Fotografiju sam snimio na terenu dok smo radili reportažu o dabrovima. Bilo je lijepo vrijeme i naišao sam na taj prizor koji sam morao zabilježiti. Sretan sam što je izabrana za najbolju u našoj županiji – rekao je Matija dodajući kako za dobru “fotku” treba posjedovati kvalitetnu opremu i uhvatiti pravi trenutak.

Izložbu, postavljenu u sklopu obilježavanja Dana županije, otvorio je župan virovitičko-podravski Igor Andrović. Otvorenju su nazočile i predsjednica Gradskog vijeća Virovitice Lahorka Weiss, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica Višnja Romaj. Za sve one koji žele uživati u prekrasnim prizorima Lijepe naše mogu to učiniti do kraja rujna u prostoru knjižnice. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)

[g-gallery gid=”479149″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content