Župan Igor Andrović, županijski pročelnici i djelatnici bit će dio projekta „Aktivna Virovitičko-podravska županija“ kroz koji će imati polusatni fitness trening

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta, u organizaciji Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije, u četvrtak 27. srpnja, od 13 sati, u dvorištu Virovitičko-podravske županije virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa suradnicima, kao i pročelnici te djelatnici Virovitičko-podravske županije, bit će dio projekta Aktivna Virovitičko-podravska županija. Kroz projekt će župan, pročelnici i djelatnici Županije, sudjelovati u tjelesnoj aktivnosti, treningu od 30 minuta, vođenu od licenciranog fitness trenera Bojana Mihića. Nakon aktivnosti, sudionici treninga će dobiti informacije o zdravoj prehrani i važnosti tjelesne aktivnosti.

Europski tjedan sporta (ETS) je inicijativa Europske komisije za promicanje športa i tjelesne aktivnosti diljem Europe koja se 2018. godine održava četvrti put. Nastavno na uspjehe prethodno organiziranih događanja unutar Europskog tjedna sporta i ove će se godine osmisliti nove aktivnosti te nastaviti s radom na već postojećim uspješnim aktivnostima. Glavna tema kampanje za Tjedan sporta i dalje je „#BeActive“ te bi se njome trebalo potaknuti javnost da bude aktivna, ne samo tijekom tog tjedna nego i cijele godine.

Europski tjedan sporta 2018. započet će 22. rujna. Kao i prethodne godine, u sklopu ovog europskog događaja organizirat će se s aktivnosti diljem Europe. Zemlje sudionice moći će organizirati aktivnosti i događaje na nacionalnoj razini tijekom određenog nacionalnog Tjedna sporta. Službeno otvorenje Europskog tjedna sporta 2018. održat će se u Beču 23. rujna. U Republici Hrvatskoj Tjedan će se obilježiti od 22. do 30. rujna 2018. godine. Više o navedenom možete vidjeti ovdje. (www.vpz.hr, europski-tjedan-sporta.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content