ŽUPANIJSKE NOGOMETNE LIGE Golijada u Suhopolju, prekid u Rušanima

Prolom oblaka i veliko nevrijeme zahvatili su Virovitičko-podravsku županiju, neposredno prije početka subotnjih nogometnih utakmica.

Na stadionu Park u Suhopolju utakmica prve županijske lige između Suhopolja i Dinama iz Četekovca počela je s petnaestak minuta zakašnjenja.

Nakon dva minimalna poraza: u prvenstvu s Mladosti u Čačincima 1:2 i u kup utakmici s Kurilovcem nakon produžetaka 2:3, Suhopoljčanima se “otvorilo”. Napravili su pravu golijadu u susretu s gostima iz Četekovca. Postigli su devet zgoditaka: tri Zdenko Lončarek, po dva Ivan Ibriks i Marino Grizelj, te po jedan Marko Sertić i Ivan Egri, dok je za Dinamo gol postigao iskusni Darko Kokoška.

-Zadovoljan sam. Vidi se da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje – rekao je nakon susreta strateg Suhopoljčana Mario Tolo.

Suhopolje – Dinamo Četekovac 9:1

Igrač utakmice: Zdenko Lončarek.

Prvi susret drugog kola druge županijske lige zapad u Rušanima između domaćeg Napretka i Sokola iz Milanovca prekinut je u desetoj minuti zbog vremenskih neprilika. Utakmica će se odigrati naknadno. Povjerenik za natjecanje Boris Špiranec pokušat će u dogovoru s klubovima pronaći najpogodniji termin za utakmicu.

Sve ostale utakmice županijskih nogometnih liga igraju se u nedjelju, 2. rujna.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content