1. ŽNL Čačinačka Mladost preuzela vrh, Rezovac pao u dvije minute, na dva terena bez zgoditaka

U prvoj utakmici sedmog kola Suhopolje je na svom stadionu Park ugostilo Lukač 05. Na iznenađenje publike, gostujući napadač, donedavni igrač Suhopolja koristi nesnalaženje domaće momčadi i postiže zgoditak. Do odmora najbolji domaći igrač Ivan Ibriks svojim zgoditkom je poravnao rezultat. U nastavku je domaća momčad postigla još četiri zgoditka. Strijelci su bili Zdenko Lončarek, Nikola Menegati i novo suhopoljsko pojačanje Josip Ivačić s dva zgoditka. Na kraju uvjerljiva pobjeda domaćina.

Suhopolje – Lukač 05 5:1
Igrač utakmice: Ivan Ibriks

U Novoj Šarovki „domaćin“ Podravac iz Sopja i Bratstvo iz Gornjeg Bazja odigrali su zanimljivu utakmicu. Momčadi su bile ravnopravne ne terenu, pa nije iznenađenje što je susret završio podjelom bodova. Jedino su gledatelj ostali uskraćeni za zgoditke.

Podravac Sopje – Bratstvo Gornje Bazje 0:0
Igrač utakmice: Hrvoje Bedeković

Nogometaši Mikleuša, nakon pobjede u Okrugljači na svom su terenu osvojili nova tri boda. Domaći napadači Tomislav Giber i Josip Jančić u dvije minute postigli su dva zgoditka, što je bilo dovoljno za novu pobjedu. Rezovac je u drugom dijelu zgoditkom Darija Kovačevića uspio samo ublažiti poraz.

Mikleuš – Rezovac 2:1
Igrač utakmice: Tomislav Giber

Trener Voćina Ivica Ević bio je na teškim mukama. U sastavu nije imao većinu veznih igrača. Na kraju je složio kompoziciju momčadi s kojom je došao do boda. U ravnopravnoj utakmici obje momčadi nisu iskoristile nekoliko izglednih prilika, pa je utakmica završila bez zgoditaka.

Voćin – Slavonija Sladojevci 0:0
Igrač utakmice: Paulo Gegić

Mladost iz Čačinaca nastavila je svoj pobjednički niz. Na gostovanju kod Mladosti 1930. u Čađavici postigli su osam zgoditaka i došli do novih bodova, koji ih drže u samom vrhu tablice.

-Konačno sam mogao jednu utakmicu na miru odgledati s klupe, da se ne moram uzbuđivati, bili smo efikasni i uvjerljivo pobijedili – zadovoljan je bio trener Mladosti iz Čačinaca Velimir Tresk.

Mladost 1930. Čađavica – Mladost Čačinci 2:8
Igrač utakmice: Toni Ramić

Sloga Zdenci – Dinamo Četekovac 2:2

Rezultati:

Suhopolje – Lukač 05 5:1, Bušetina 1947. – Graničar Okrugljača 4:0, Sloga Zdenci – Dinamo Četekovac 2:2, Voćin – Slavonija Sladojevci 0:0, Podravac Sopje – Bratstvo Gornje Bazje 0:0, Mikleuš – Rezovac 2:1 i Mladost 1930. Čađavica – Mladost Čačinci 2:8.

(www.icv.hr, mš)

capture1 Custom
foto: znsvpz.hr

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content