2. ŽNL Turanovac do prvih bodova, Omladinac i miljevačka Mladost i dalje stopostotni

U devetom kolu 2. županijske nogometne lige, u skupini Zapad vodeći Omladinac iz Korije je uz dosta napora došao do bodova na svom terenu. Gosti iz Vukosavljevice poveli su u 16. minuti zgoditkom Šelimbera. Domaći su preokrenuli rezultat u posljednjih dvadesetak minuta. Oba zgoditka za domaći sastav postigao je Tomislav Škvarić, jednog iz igre, drugog iz kaznenog udarca.

Turanovac je iskoristio opuštanje igrača Svetog Đurđa i osvojio prve ovosezonske bodove. Gosti su u susret ušli s više želje, a to im se ubrzo isplatilo, nagrada je bila slatka, vodstvo na poluvremenu 0:2. Prvi pogodak postigao je M. Taušan, a drugi Rukavina. Domaćin je ušao bolje u drugo poluvrijeme. Iz kaznenog udarca u 56. minuti smanjio je Szabo, a izjednačujući pogodak domaće momčadi djelo je Ladovića. Utakmica je bila otvorena do samog kraja, nekoliko dobrih prilika nisu realizirali gosti, ali ni domaći, no iz jednog kornera sjajno je ubacio Zalogaj, a glavom je loptu u gol pospremio Krajačić, za pobjedu Turanovca 2:3. Ovom pobjedom gosti su osvojili prve ovosezonske bodove. Obje ekipe bile su nezadovoljne suđenjem.

[g-gallery gid=”485517″]

 

Milanovački Sokol ispratio je dojučerašnjeg županijskog prvoligaša Gradinu s pola tuceta u mreži.

Croatia iz Grabrovnice ispratila je Bilogoru 1947. iz Špišić Bukovice s devet zgoditaka.

Podgorje je iz Gornjeg Bazja odnijelo sva tri boda pobijedivši Dinamo iz Kapele Dvora „na njegovom terenu“ 4:1.

U skupini Istok vodeća Mladost iz Miljevaca na svom terenu teško je slomila otpor Crnca. Prvi zgoditak postigao je iskusni Ibričić u osmoj minuti. Konačni rezultat je postavio Rupčić tri minute prije kraja utakmice.

Uzbudljivo je bilo u Borovi. Gosti iz Ćeralija vodili su u dva navrata na početku utakmice (1:0 i 2:1). U 37. minuti zbog udaranja protivničkog igrača isključen je gostujući igrač A. Jaković, čime je olakšao domaćoj momčadi da dođe do uvjerljive pobjede. Borova je pobijedila 5:2, a junak utakmice bio je domaći napadač Obžetić s tri zgoditka.

DOŠK je bio uvjerljiv na svom igralištu u Dolcima, u susretu sa Standardom iz Nove Šarovke pobijedivši 5:0.

Zrinski iz Nove Bukovice pobijedio je na gostovanju 2:0 Munju u Velikom Rastovcu.

U Bakiću, domaća Mladost pobijedila je Tehničar iz Cabune 2:1.

Rezultati:

Skupina Zapad:

Omladinac Korija – Mladost Vukosavljevica 2:1, Dinamo Kapela Dvor – Podgorje 1:4, Sveti Đurađ – Turanovac 2:3, Croatia Grabrovnica – Bilogora 1947. Špišić Bukovica 9:1 i Sokol Milanovac – Gradina 6:1. Drava iz Terezinog Polja bila je slobodna.

Skupina Istok:

Mladost Miljevci – Crnac 2:0, Mladost Bakić – Tehničar Cabuna 2:1, Borova – Ćeralije 5:2, Munja Veliki Rastovac – Zrinski Nova Bukovica 0:2 i DOŠK Dolci – Standard Nova Šarovka 5:0, dok su Kozice bile slobodne.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content