7. velika burza malih vlakova i autića u subotu, 20. listopada u Virovitici

U subotu, 20. listopada od 9 do 17 sati na željezničkom kolodvoru u Virovitici održat će se 7. velika burza malih vlakova i autića. Na ovoj burzi bit će održan i prvi Veliki Grand Prix Virovitica za autiće na daljinski.

– Više od 50 nagrada osigurano je za najbrže vozače malih autića, za najbolje crtače i najbolje modelare malih vlakova ili autića. Nacrtajte ili napravite sa svojim djetetom vlak ili auto od bilo čega što vam padne pod ruku i dođite na izložbu malih vlakova i bit ćete nagrađeni kolekcionarskim primjercima modela.

Osiguran je i popust 40% na dolazak vlakom na povratnu kartu iz Slovenije i cijele Hrvatske, a pokrovitelji su Hrvatska turistička zajednica te Turistička zajednica grada Virovitice.

U sklopu VII. Burze u suradnji sa “Backo mini expresom” iz Zagreba bit će po prvi puta održan i seminar o digitalizaciji analognih modela. Seminar će održati Davor i Domagoj iz Zagreba te Robert Bogović iz Virovitice, a trajat će 90 min. Početak seminara je u 10h u učionici na prvom katu kolodvora.

Pogledajte kako je bilo na prošloj burzi, održanoj u ožujku ove godine…

(www.icv.hr, mr, foto: arhiva)

MG 4306

 

[g-gallery gid=”446793″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content