DAN GRADSKE KNJIŽNICE I ČITAONICE Saznajte tko su najčitatelji u protekloj godini

Nagrađivanjem najčitatelja i predstavljanjem nove mrežne stranice knjižnice, uz prigodni govor ravnateljice Višnje Romaj i knjižničarke Mirjane Kotromanović, u četvrtak je obilježen Dan Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

Kako je ravnateljica Višnja Romaj istaknula, čitanje je osnova znanja i priprema čovjeka za sve životne zadatke s kojima se susreće, stoga valja i nagraditi one koji čitaju.

IMG 7025 1

Nagradu za čitatelje koji su u protekloj godini pročitali najviše knjiga u kategoriji predškolskog uzrasta primili su Šime i Nia Čižić, u kategoriji osnovnoškolskog uzrasta Melani Blažinčić, u kategoriji srednjoškolskog uzrasta Laura Kolesarić, u kategoriji odraslih Ivana Balogović, a u kategoriji obitelji s najviše pročitanih jedinica knjižne i neknjižne građe obitelj Toth.

IMG 7017 1

Uz nagrade za čitatelje, korisnicima je predstavljena i nova internetska stranica knjižnice, putem koje će se sada moći brže, modernije i sadržajnije pratiti cjelokupan rad knjižnice, a čiju izradu potpisuje Informativni centar Virovitica.

IMG 7003 1

Obilježavanju je nazočio i zamjenik gradonačelnika Grada Virovitice Damir Marenić, koji je čestitao na uspješnom radu knjižnice, istaknuvši kako je ona, šireći ljubav prema knjizi i organizirajući kulturna događanja, ponos našeg grada. (www.icv.hr, jm, Foto: J. Markušić)

[g-gallery gid=”487662″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content