DAN OPĆINE LUKAČ: Zlatna plaketa tvrtki Šafram d.o.o., zahvalnica posthumno Vjekoslavu Mikiću iz Lukača

U Društvenom domu u Gornjem Bazju povodom Dana Općine Lukač i njihovog zaštitnika svetog Luke danas (ponedjeljak) je održana svečana sjednica Općinskog vijeća. Tim povodom predsjednik vijeća Tomislav Živković i načelnik Đuro Bukvić upoznali su sve nazočne o radu i vrlo dobrim rezultatima rada Općine.

Sjednici su nazočili saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković, predstavnici Virovitičko-podravske županije na čelu sa županom Igorom Androvićem, predstavnici Grada Virovitice predvođeni zamjenicom gradonačelnika Vlastom Honjek Golinac, načelnici općina, predstavnici Policijske uprave virovitičko-podravske, HGK-Županijske komore Virovitica, predstavnici mjesnih odbora te ostali gosti.

MG 7197Čestitke u daljnjem radu rukovodstvu i svim žiteljima općine poželjeli su saborski zastupnik Josip Đakić i župan Igor Andrović. U ime općina s područja Virovitičko-podravske županije sve nazočne pozdravio je načelnik Općine Suhopolje Siniša Horvat i čestitao Općini Lukač njen dan.

MG 7275POZITIVNA DECENTRALIZACIJA

– Odličnim rezultatima naše općine, osim samog rukovodstva Općine i njenih mještana, doprinijela je neposredno i Vlada na čelu s Andrejem Plenkovićem – istakao je prilikom svog obraćanja načelnik Đuro Bukvić, dodavši kako su na području općine izrazito vidljivi učinci decentralizacije. – Općina Lukač tijekom cijele 2017. godine ostvarila je prihod od oko 2, 1 milijun kuna, da bi ove godine samo u prvih osam mjeseci prihod iznosio preko 4,5 milijuna kuna. Do kraja kalendarske godine, prihod Općine Lukač iznosit će više od 6 milijuna kuna- sa zadovoljstvom je istaknuo načelnik Đuro Bukvić.

NAGRADE ZASLUŽNIM TVRTKAMA, POJEDINCIMA I DRUŠTVIMA

Povodom Dana općine Lukač i blagdana zaštitnika svetog Luke, Općina je dodijelila javna priznanja tvrtkama, pojedincima, obiteljskim gospodarstvima i društvima za osobite uspjehe u radu, razvitku i promociji općine.

MG 7375Zlatnu plaketu dobila je tvrtka Šafram d.o.o. iz Turanovca. Srebrne plakete dobili su OPG Ponediljak iz Turanovca te Branko Videković iz Bušetine.

Posthumno javno priznanje – Zahvalnicu Općine Lukač dobio je Vjekoslav Mikić iz Lukača, a zahvalnice su također dobili i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitice Željka Grahovac, Alen Fuček iz Turanovca te Biserka Sobočan i Natalija Bajer iz Lukača. U ime svih nagrađenih Općini Lukač zahvalila je direktorica tvrtke Šafram, Arijana Šafranko Salihćehajić. (www.icv.hr, bs, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”485762″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content