FOTO: 2. HMNL – ISTOK Slatina nadigrala goste iz Vinkovaca pred punim tribinama

U sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina, Malonogometni klub Slatina ugostio je Malonogometni klub Aureliu iz Vinkovaca, prošlogodišnjeg doprvaka 2. HMNL – Istok. Bila je to prva utakmica slatinskih malonogometaša na domaćem terenu. Ljubitelji malog nogometa i sporta općenito, ispunili su tribine sportske dvorane i svojim su navijanjem bili dodatni motiv za domaće igrače u velikoj i značajnoj pobjedi od 6:3.

IMG 8122 Custom

Slatina je prvo poluvrijeme zaključila s 2:0, golovima Šimeka i Šantića. Drugo poluvrijeme gosti su ”stisli”, imali su nekoliko izglednih prilika, ali odličan vratar Slatinčana Dino Radonjić, ”zaključao” je svoja vrata. No, ipak, domaćini primaju gol, više sretno nego umješno, ali je to bio samo dodatni motiv kako bi Slatinčani posložili redove i u daljnji tijek utakmice ušli s maksimalnom ozbiljnošću. Ubrzo slatinski futsal majstori zabijaju tri gola, jedan je dao opet Šantić, a dva odlični Kupres, rezultat je sada 5:1. Ipak tu nije bio kraj, a niti vrijeme za opuštanje domaćina. Gosti iz Vinkovaca pet minuta prije kraja vade iz igre golmana i ubacuju igrača, te brzo smanjuju na 5:3, ali ni ta dva gola nisu poremetila igru karakternih domaćina. Ubrzo slijedi odgovor i to ponovno preko Kupresa, za konačnih 6:3. Velika pobjeda debitanata u ovom natjecanju!

IMG 8089 Custom

MNK Slatina: Radonjić, Bošnjak, Petrinjak, Prlić, Kupres, Vicić, Čavić, Bihar, Šantić, Bočkaj, Jaković, Šimek, Knežević i Šaponja. Trener: Nikola Miščević; pomoćni trener: Matej Rešetar.

IMG 8064 Custom

– Zahvaljujemo se navijačima koji su u velikom broju došli popratiti igru naših igrača, a posebno na zdušnom i srčanom navijanju koje nam je bilo i više nego potrebno u prvoj domaćinskoj utakmici. Pokazali smo, zajedno sa navijačima, da će Slatina biti teško osvojiva tvrđava za sve koji nam dođu na noge – rekli su iz Uprave MNK Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”486673″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content