FOTO: 2. ŽNL Drava i Omladinac nastavili pobjednički niz, DOŠK “petardom” ispraćen iz Miljevaca

U skupini Zapad derbi je odigran u Koriji. Domaći Omladinac pobijedio je 2:0 Gradinu zgodicima Varge i Koreničkog.

[g-gallery gid=”482682″]

 

Drugi klub sa stopostotnim učinkom Drava iz Terezinog Polja gostovala je u Turanovcu. Domaći su bili bolji na terenu, ali iskusniji gosti na kraju su pobijedili 2:1.

42920479 720948921595072 8288308354585985024 o Custom
foto: facebook, NK “Drava” Terezino Polje

Milanovački Sokol pobijedio je u trećoj utakmici u nizu. Bolji je bio od Bilogore 1947. iz Špišić Bukovice. Sokoli su nakon četrnaest minuta postigli tri zgoditka. Strijelci su bili Martelo, J. Lanšćak i Tomić. Gosti su u nastavku počeli igrati, ali su tek tri minute prije kraja utakmice postigli gol. Strijelac je bio Deskar.

[g-gallery gid=”482629″]

 

Dinamo iz Kapele Dvora na “svom” terenu u Gornjem Bazju izgubio je od Croatije iz Grabrovnice 1:3. Zgoditke za goste su postigli Blažinčić, Pavić i Milaković. Za domaće je strijelac bio Draganić.

Vukosavljevačka Mladost rezultatom 3:1 pobijedila je na gostovanju u Svetom Đurđu. Pogotke za goste su postigli Pokupić iz igre, drugi je bio autogol domaćeg igrača Jergovića, a treći je postigao Kovač iz kaznenog udarca. Za domaću momčad precizan je bio Szabo iz kaznenog udarca. Igrači Svetog Đurđa od 47. minute igrali su s deset igrača jer je Funko morao napustiti igru zbog drugog žutog kartona. Domaći nisu bili zadovoljni suđenjem Matije Presečana.

[g-gallery gid=”482640″]

 

U skupini Istok vodeća Mladost iz Miljevaca na svom terenu ubacila je DOŠK-u iz Dolaca petardu u mrežu.

Kozice su došle do prvog boda odigravši pred svojim navijačima 1:1 s Tehničarom iz Cabune. Drugi dio gosti su, zbog crvenog kartona, igrali s deset igrača, unatoč tome su dominirali ali nisu uspjeli postići pobjedonosni zgoditak.

Ćeralije su protutnjale kroz Veliki Rastovac pobijedivši domaću Munju 4:1.

U Bakiću je Mladost bila bolja od gostiju iz Crnca rezultatom 5:2.

Borova je bila izuzetno efikasna pobijedivši na svom travnjaku Standard iz Nove Šarovke 10:2.

Rezultati šestog kola:

Skupina Zapad:

capture3 Custom
foto: znsvpz.hr

Sveti Đurađ – Mladost Vukosavljevica 1:3, Dinamo Kapela Dvor – Croatia Grabrovnica 1:3, Sokol Milanovac – Bilogora 1947. Špišić Bukovica 3:1, Omladinac Korija – Gradina 2:0 i Turanovac – Drava Terezino Polje 1:2, dok je Podgorje bilo slobodno.

Skupina Istok:

capture4 Custom
foto: znsvpz.hr

Borova – Standard Nova Šarovka 10:2, Mladost Miljevci – DOŠK Dolci 5:0, Kozice – Tehničar Cabuna 1:1, Munja Veliki Rastovac – Ćeralije 1:4 i Mladost Bakić – Crnac 5:2, dok je Zrinski iz Nove Bukovice bio slobodan.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content