FOTO Čačinačka Mladost novom domaćom pobjedom ostala u “mrtvoj trci” za jesenskog prvaka

Nogometaši čačinačke Mladosti upisali su još jednu vrijednu pobjedu koja ih drži u korak sa Suhopoljem na čelu prvenstvene ljestvice. U sklopu 10. kola 1. županijske lige Čačinčani su na svom terenu ugostili solidni Dinamo iz Četekovca.

U prvom dijelu susreta obje momčadi su išle na sigurno, prije svega ne primiti pogodak, a naprijed ako se nešto ”uhvati”. Nakon te uspavanke drugi dio je bio prepun događanja, bilo je uistinu svega, ponajprije pogodaka, što je za nogomet ipak najvažnije.

Mladost Dinamo Četekovac 3 Custom

Čačinčani su poveli u 57. minuti susreta pogotkom Periše. Nekoliko minuta potom nakon jedne gužve u šenaestercu gostiju, domaći igrač Čavić udara protivničkog igrača i sudac Božić mu pokazuje izravan crveni karton i put u svlačionicu. Mladost niti s igračem manje nije posustala, borbeno su pokušali nadomjestiti manjak igrača na terenu i stvorili jednu brzu kontru u kojoj Jukić kreće sam prema golu i biva rušen s leđa što je drugi žuti karton za gostujućeg igrača i on također mora ranije na tuširanje. U nastavku je postojala samo jedna momčad i to domaća. Mladost je nizala prigode, a za dva nula pogodio je Nemeth koji je primio loptu na nekih 20-ak metara od gola, prošao svog čuvara, izašao sam pred vratara i mirno poslao loptu pokraj njega u mrežu.

Do kraja susreta, odlični Ramić povukao je loptu iz svog polja i lucidno odigrao za mladog Jukića koji lažnjakom vara svog čuvara i sjajno šalje loptu u suprotni kut.

Mladost Dinamo Četekovac 2 Custom
Trener Mladosti Velimir Tresk

-Prvo poluvrijeme smo odigrali izrazito loše, nismo stvorili niti jednu priliku za pogodak, sve je to djelovalo kao da se ne borimo za prvo mjesto nego da igramo nekakvu prijateljsku utakmicu. U poluvremenu, u svlačionici nisam dečkima ništa rekao vezano uz nekakvu taktiku, jednostavno sam podignuo glas želeći ih samo motivirati da krenu konačno. I onda smo u tom drugom dijelu ipak podigli razinu igre, iako to nije ni blizu onome kako bih ja htio da izgleda, ali dobro, pobijedili smo i nakon 3:0 moram biti zadovoljan. U idućem kolu nas čeka fenjeraš Okrugljača, ali oni su prošlo kolo pobijedili na domaćem terenu tako da sam siguran da neće biti lako, ali kao i uvijek idemo na pobjedu – rekao je trener Mladosti Velimir Tresk te izdvojio i igrača utakmice:

Mladost Dinamo Četekovac 8 Dario Periša Custom
Igrač utakmice Dario Periša

-Teško mi se zapravo odlučiti. Ramić je odigrao odličnu utakmicu, Nemeth je također bio na visini zadatka, ali ipak bih izdvojio mladog Darija Perišu koji je svojim pogotkom otvorio put ka pobjedi i odradio utakmicu bez greške – zaključio je Tresk.

Kapetan Mladosti Toni Ramić ponovno je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

-Loše smo krenuli u utakmicu, no kasnije smo pokazali da smo bolja momčad i zasluženo pobijedili. Čestitke svim dečkima i sada idemo po nove bodove u Okrugljaču – rekao je Ramić te otrčao u svlačionicu gdje je krenula pobjednička pjesma.

Mladost Čačinci – Dinamo Četekovac 3:0
Igrač utakmice: Dario Periša

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”488116″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content