FOTO Hrvatski dragovoljci s područja Slatine srebrni u Svetom Filipu i Jakovu

Prošlog vikenda članovi Gradskog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Slatine, temeljni ogranci Bakić, Gornji Miholjac, Sladojevci i Četekovac sa ukupno 16 natjecatelja, sudjelovali su na 24. tradicionalnim športskim igrama UHDDR RH koje su održane u Svetom Filipu i Jakovu, kod Zadra.

U turističkom naselju ”Margarita Maris” hrvatski dragovoljci iz cijele Hrvatske su se natjecali u malom nogometu, stolnom nogometu, elektronskom pikadu, visećoj kuglani, belotu, briškuli i trešetu, te boćanju.

– U navedenim disciplinama natjecali su se i naši članovi Gradskog ogranka UHDDR grada Slatine, temeljnih ogranaka Bakić, Gornji Miholjac, Sladojevci i Četekovac, koji su u natjecanju sa ostalim članovima udruga hrvatskih dragovoljaca iz Domovinskog rata sa područja cijele Republike Hrvatske po prvi puta u disciplini viseće kuglane osvojili 2. mjesto. Naši viceprvaci u visećoj kuglani su Željko Kokorić, Ivan Grahovac i Josip Lozer, dok u ostalim disciplinama nismo osvojili odličje s obzirom na jaku konkurenciju – rekao nam je po povratku predsjednik GO UHDDR grada Slatine, Željko Kolinger.

(www.icv.hr, adf, GO UHDDR Slatina)

[g-gallery gid=”488318″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content