FOTO: Sve boje šume: Pogledajte čaroban Jankovac zaogrnut jeseni

Park prirode Papuk jedno je od omiljenih turističkih središta ne samo naše županije nego i cijele Slavonije, u kojem uživaju ljubitelji prirode, planinari, obitelji s djecom… Jesen je posebno doba u kojem prirodne ljepote dolaze do izražaja pa ne čudi što je po šumama i livadama ovih dana puno šetača, koji ih otkrivaju i bilježe svojim fotoaparatima.

I mi smo bili među njima – Papuk nas je očarao svim svojim bojama i mirisima, nadasve Jankovac, na kojem je moguće uživati u tihom žuborenju potoka, šuštanju lišća, djetlićima i brojnim drugim vrstama ptica koje nam tek daju naslutiti da su ovdje, u svom čarobnom svijetu u koji smo i sami zašli.

MG 7711 2

Ekipa Informativnog centra Virovitica fotoaparatom je zabilježila sve čari prirode na Jankovcu i pozivamo vas da ih i sami otkrijete u galeriji.

Iako znakovite, ništa su u usporedbi s pravim doživljajem prirode i šume u ovo doba – zaputite se i sami u istraživanje tajni ljepota Papuka već danas. (www.icv.hr, foto: M. Rođak, M. Lukačić, M. Lovrenc, B. Sokele, M. Šolc, Ž. Đaković Leš)

[g-gallery gid=”486922″]

[g-gallery gid=”486906″]

[g-gallery gid=”486510″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content