FRKA 2018. Odnos oca i sina ispričan kroz komediju “Pivo”

Svaki otac i sin prepoznali bi se u komediji Mire Gavrana “Pivo” koja je u utorak navečer odigrana u Kazalištu Virovitica u sklopu Festivala radosne kulture. Kazališna dvorana bila je gotovo popunjena te je više od dvjesto gledatelja uživalo u laganom i pitkom komadu. Režiju potpisuje velika hrvatska glumica Helena Buljan, a glavne i jedine uloge igraju Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran.

DSC 3644
Foto: Oliver Bešić

Dva glumca uvjerljivo su na scenu donijela živopisne likove čiji odnos smo pratili tijekom 60 godina. Svakodnevne situacije koje je proživio gotovo svatko, te međugeneracijske odnose prikazali su na humorističan i topao način. Publika je bila nadasve zadovoljna i oduševljena, a to potvrđuje i izlazak glumaca na bis nekoliko puta.

DSC 3677
Foto: Oliver Bešić

Festival radosne kulture nastavlja se i u srijedu, 3. listopada kada će se održati tribina pod nazivom “Jalovost trenutka: Vrijedi li pisati i biti novinar danas?”. Na tribini će govoriti Darko Pavičić koji kao novinar radi već 20 godina. Tribina će se održati u Kazalištu Virovitica s početkom u 19 sati i 30 minuta. (www.icv.hr, žđl)

[g-gallery gid=”483035″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content