JESEN ILI PROLJEĆE? Saznajte kakvo vrijeme nas očekuje na blagdan Svih Svetih, kao i ostatak ovog tjedna

Do kraja tjedna ne očekujemo značajniju promjenu vremena, barem ne na području VPŽ. Anticiklonalno polje danas će prolazno ojačati nad Jadranom. Od sutra očekujemo približavanje frontalnog poremećaja sa zapada. Koji će djelovati na vrijeme duž Jadrana i predjelima uz Jadran.

Tijekom četvrtka na području VPŽ očekujemo pretežno sunčano vrijeme uz povremenu umjerenu naoblaku. Tijekom jutra je moguća magla. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočnih smjerova. Jutarnje temperature zraka očekujemo od 6°C do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 20°C do 23°C.

Tijekom petka je još moguća povremene kiša, uglavnom slaba i mjestimična. Tijekom subote i nedjelje očekujemo suho, ali ne i sunčano vrijeme. Jutarnja magla ili sumaglica mjestimice bi se mogla zadržati veći dio dana ili izdići u niski oblačni sloj. Češće tijekom petka i subote. Jutarnje temperature zraka očekujemo od 7°C do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 17°C do 22°C.

Nepovoljan vremenski utjecaj će tijekom subote slabiti i biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Zbog toga se kod većine ljudi očekuje poboljšanje općega stanja, a kod kroničnih bolesnika smanjenje tegoba koje su imali prethodnih dana… (www.icv.hr, kp)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content