KOMBINATORIKA I JAK PRITISAK Hudoletnjak i Deskar po 10, Lavice i dalje znaju samo za pobjedu

Utakmice Tvin Virovitice i Garešnice u svim uzrasnim kategorijama uvijek su bile pravi derbiji puni natjecateljskog naboja.

U susretu petog kola 2. lige Sjever u Garešnici, gošće iz Virovitice dominirale su cijelim susretom. Domaće igračice su povele 1:0 i to je bila jedina njihova prednost na utakmici.

Vrlo brzo raspoložena Nika Deskar odvela je gošće na višak od četiri-pet zgoditaka. Na odmor se otišlo s prednošću virovitičkih Lavica 17:8.

Gošće su nastavile furiozno i u drugom dijelu, s tim što se u nastavku raspucala Tamara Hudoletnjak. U jednom trenutku prednost gostujućeg sastava bila je 22:11. Desetak minuta prije kraja Virovitičanke su malo usporile ritam što koriste domaće igračice i smanjuju razliku na konačnih 31:25.

IMG 9541 Custom

Iduće subote rukometašice Tvin Virovitice u šestom kolu druge lige Sjever u sportskoj dvorani Tehničke škole igraju s Brodom iz Slavonskog Broda.

Garešnica – Tvin Virovitica 25 : 31 ( 8:17)

Tvin Virovitica: Devald, Hrvoić 5, Jezerčić, Veršec 2, Lukačević, Hudoletnjak 10 (2), Maja Biuk 1, Blažević, Medved 3, Zupčić, Stjepanović, Prpić, Deskar 10, Oštrić, Miklić i Iva Biuk.

Trenerica: Zdenka Premužić

Sedmerci: 2(2)

Isključenja: 2 minute (Hudoletnjak dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content