LUKAČ NA TRI BODA DO PRVOG MJESTA Rođendanski gol Šoštara za pobjedu nad liderom

U derbi susretu 1. županijske nogometne lige nogometaši Lukača 05 na svom terenu svladali su do ovog kola vodeću momčad lige, Mladost iz Čačinaca 2:1.

Prve minute su pokazale da domaća momčad ide odlučno u osvajanje bodova. U osmoj minuti nakon bočnog ubačaja Škrablina iz slobodnog udarca, Rajnović koristi pogrešku gostujućeg pričuvnog vratara i ubacuje loptu u mrežu za 1:0.

Mladostaši se oslobađaju pritiska domaće momčadi i stvaraju dvije izgledne prilike. Oba puta bravurozno je intervenirao domaći vratar Ponikvar. U prvoj od tih akcija Ponikvar je ozlijedio gležanj, ali je ostao do kraja utakmice na vratima.

IMG 6492 Custom

Početkom drugog dijela, točnije u pedesetoj minuti Šoštar postiže drugi zgoditak i tako je proslavio svoj rođendan. U 64. minuti gosti su iz kaznenog udarca smanjili na 2:1. Do kraja utakmice vodeća momčad lige nije stvorila izgledniju priliku, te su bodovi ostali u Lukaču.

-Nismo odigrali na dosadašnjoj razini, te smo zasluženo poraženi od domaće momčadi, koja je iskoristila naše slabosti – rekao je gostujući trener Velimir Tresk.

-Našom upornošću i borbenošću uspjeli smo pobijediti vodeću momčad lige. Moji igrači su pokazali svoju kvalitetu – zadovoljan je bio domaći strateg Miroslav Čor.

Lukač 05 – Mladost Čačinci 2:1
Igrač utakmice: Josip Šoštar

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”486815″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content