Marin Jurić Čivro i njegov psić Merlin predstavili novi singl „Tvoj lik“

„Tvoj lik“ nova je pjesma našeg Marina Jurića Čivre s kojom već osvaja brojne obožavatelje njegove glazbe, ali i oni koji to nisu sada će sigurno postati. Radi se o ljubavnoj pjesmi koju je Marin davno napisao te je skupljala prašinu u ladici. – Pjesma je nastala davno prije dok je moj brat imao prvi bend. Ja sam ju samo malo obukao u novo ruho jer mi je bilo žao da ne ugleda svoje svjetlo – priča nam Marin o ovoj veseloj i ritmičnoj pjesmi.

IMG 20181026 121451
Foto: Instagram M. Jurić Čivro

Marin je dijelom zaslužan i za glazbu, a radio ju je zajedno s Markom Matijevićem Sekulom koji je, osim glazbe, bio zadužen i za produkciju. – Prvo nismo imali ideju što bi radili s pjesmom, ali nam se jako svidio refren pa smo se bacili u „kuhanje“ i „kemijanje“. Zapravo nam nije dugo ni trebalo, htjeli smo tu neku modernu elektronsku formu pa smo isprobavali zvukove, ritam i slično te smo došli do neke ideje koju smo razradili i ova pjesma je rezultat – kaže Marin koji je za potrebe videospota odlučio iskoristiti privatne snimke prijatelja, ljubimaca i raznih životnih situacija.

IMG 20181026 121424
Foto: Instagram M. Jurić Čivro, Na fotografiji: Merlin

Nedugo zatim na telefon nam se javio i Merlin, a ne možemo mu zamjeriti jer je i on zvijezda Marinovog novog spota. Naime, osim prijatelja i raznih događaja, u spotu su svoje mjesto pronašli i Marinovi ljubimci – mačak Jazz, te psi Merlin i Zara, koji mu, kako kaže, najviše fale kada nije s njima.

IMG 20181026 120238
Foto: Instagram M. Jurić Čivro, Na fotografiji: Marin i Jazz

U posljednje vrijeme, kako je krenulo snimanje emisije A-strana, Marin je najviše u Zagrebu, ali kada god je slobodan to iskoristi da ode kući u Viroviticu kako bi vidio roditelje, ali i njegove najdraže – peseke i mice. No, tko zna koliko ih je jer neki su u Zagrebu, a neki u Virovitici. Sigurni smo da je Merlin s Marinom jer nam se javio iz pozadine kada smo razgovarali.

IMG 20181026 121356
Foto: Instagram M. Jurić Čivro, Na fotografiji: Zara

Osim zabave sa svojim ljubimcima i snimanja emisije A-strana Marin radi i na novim pjesmama. – Spojio sam se s virovitičkim bendom ZMaJ i jednim dečkom iz Biograda na moru te smo krenuli s novim materijalima. Trenutno radimo na tri pjesme koje ćemo predstaviti Universalu, a ako sve prođe kako smo zamislili idemo s tim u studio i lagano ćemo raditi na albumu – najavio je Marin.
Za kraj poslušajte Marinov novi singl te pogledajte spot koji će vam pokazati njegovu ljubav prema životinjama, ali i prijateljima. (www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content