NEUGODAN IZLET ZA IVANIĆ Virovitičani jači od tradicije

U četvrtom kolu 1. lige sjever rukometaši Viro Virovitice došli su do svoje treće ovosezonske prvenstvene pobjede. U sportskoj dvorani Tehničke škole uvjerljivo su svladali Ivanić 30:18.

Ivanić je već nekoliko godina crna mačka za Virovitičane, do sada ga nisu uspjeli svladati ni u službenim niti u pripremnim utakmicama. Domaći rukometaši furiozno su ušli u utakmicu i na samom početku poveli 5:0. Prednost je, uz nekoliko oscilacija, rasla tijekom utakmice do konačnih dvanaest zgoditaka prednosti.

IMG 4795 Custom

Onome tko nije bio na utakmici činit će se da se do pobjede došlo lako, međutim, domaći rukometaši su se morali dobrano oznojiti kako bi došli do zasluženih bodova.

U drugom dijelu utakmice trener Vašarević u igru je uveo sve igrače koju su postojeću prednost povećali, što je potvrda da momčad ima kvalitetne mlade igrače i na klupi.

– Došli smo do uvjerljive pobjede. Konačno smo uspjeli pobijediti Ivanić koji nam je proteklih godina bio nepremostiva prepreka. U utakmicu smo ušli puno bolje nego proteklog vikenda u Zagrebu kada smo poraženi od objektivno slabijeg suparnika. Samo maksimalnim angažmanom možemo doći do bodova. Večerašnja igra, je ono što ja želim od rukometa. Ovakvu igru očekujem i idućeg vikenda u susretu s PPD Zagrebom II – zadovoljan je trener Damir Vašarević.

IMG 4822 Custom

Viro Virovitica: Meter, Vašarević 6 (2), Smiljčić 4, Štimac, Luka Moslavac 9, Sabo 2, Igor Gašparović 1, Poljak 1, Crljenić, Starčević, Janjić 1, Ivan Gašparović 1, Šimić, Karlo Moslavac, Smutni 1 i Benko 4.
Trener: Damir Vašarević
Sedmerci: 4 (2), isključenja: 6 minuta ( Starčević 4 minute i Crljenić dvije minute). (www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”483705″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content