PŠ BUŠETINA Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otpjevala Sari (7) “sretan rođendan”

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović posjetila je danas (četvrtak) Područnu školu Bušetina, koja djeluje u okviru matične Osnovne škole Augusta Cesarca u Špišić Bukovici. Ondje je,  u nastavku projekta „Hrvatska čita“ zajedno s djecom čitala ulomke iz djela „Čudnovate zgode Šegrta Hlapića“. Posebno simpatičan bio je tren u  kojem su djeca mogla postavljati pitanja. Tada je prvašica Sara “ukrala show” i hrabro rekla kako danas nije imala priliku proslaviti rođendan u školi jer su “svi čekali predsjednicu”.

bušetina nas

Ovo simpatično dječje priznanje svima je izmamilo osmijeh na lice i raznježilo ih pa je Sara za svoj 7. rođendan danas dobila posebnu glazbenu čestitku – uz njene vršnjake, nastavnicu i prijatelje, “sretan rođendan” otpjevala joj je i predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović, koja joj je uručila čokoladu na dar.

bušetina3

Mala Sara jedna je od ukupno 312 učenika Osnovne škole Augusta Cesarca, odnosno jedna od ukupno 39 učenika Područne škole u Bušetini. Predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović u Bušetini su dočekali saborska zastupnica Vesna Bedeković, župan Igor Andrović sa zamjenicima Marijom Klementom i Darkom Žužakom, načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler te ravnateljica škole Marijana Novak-Stanić. (www.icv.hr, mš,ts)

[g-gallery gid=”484490″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content